Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 Build 7022 - wyciekł!

<< < (25/30) > >>

Hunter:
Wyciekł? Chyba wszystkie buildy Sevena zawsze wyciekały... Ja ściągam z torrentów i mam 20.7% i koniec za 1 dzień i 19 godzin  ;D 

japan:
Nie wszystkie... jest sporo buildów, które dostali testerzy i nie wyciekły one... Z niektórych screeny / wideo (np. 6780) a o niektórych nawet nikt nie napomniał...

t3ster:
Heh, ja z każdym dniem co raz bardziej zawiedziony tym buildem. To że komp mi się wyłącza to nie wspomnę, ale fakt, że np sterwoniki od MX Revolution coś nie za bardzo działają ( pointer od myszki lekko skacze ) , jest problem z sterownikiem do dźwięku, instaluje się każdorazowo przy res systemu, nie za dobrze współgra nowy pasek z foobarem i gg ,ale to już raczej wynika z faktu, że programy nie są pisane pod Siódemkę.

lukas_gab:
Wszystko to jest wina firm 3-cich , MS wprowadza kolejne zmiany w jądrze zapewne i już stare appy mogą nie być kompatybilne  . Nawet lepiej ze coś przestaje chodzić - przynajmniej wiemy ze coś w tych bulidach się zmienia .

sCooBy^:
Mi to wywala często sterownik NVIDIA. Przy kopiowaniu dużych plików wywala nieraz błąd w połowie że niby "za mało pamięci" i łączy się to z wywaleniem sterownika grafiki - co widać po wylogowaniu jak ekran zmienia rozdzielczość na 640x480 w 256 kolorach.

Z mojej obserwacji wynika że ów build jest bardzo niestabilny - co widać na connect, bo feedbaki sypią się jeden za drugim...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej