Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 Build 7022 - wyciekł!
Precello:
Chodzi o odlączenie wszystkich kabli :P czyli myszki, klawiatury, dzwieku, sieci(internetu, intranetu), dodatkowych monitorow
i zostawienie tylko podlączonego jednego monitora.
Myszke i klawiature podlączasz jezeli podczas instalacji cos musisz wpisac a potem znow odlączasz :P ;] Tak na wszelki wypadek :P
Kolega radzi myszke zostawic ale ja np mam ją pod usb wiec na wszelki wypadek i ja odlaczałem :P
michau:
Może ktoś podać sumę kontrolną obrazu z 7022?
Camis:
--- Cytat: gregor_y w 11 Lutego 2009, 13:15:22 ---
--- Cytat: Precello w 11 Lutego 2009, 10:45:19 ---pendrive jako readyboost to jedno a system na dysku SSD to juz inna bajka :D
Sam chcialbym miec system na Raid0 z dysków SSD :D ale za duzy koszt :P Lepiej poczekać i się cieszyć tym co sie ma ;)
--- Koniec cytatu ---
Jakies pare miesiecy temu sprawdzałem testy i dyski SSD jeszcze nie są o wiele szybsze nie warte $ chyba że komus zależy na tych paru procent...
--- Koniec cytatu ---
Masz stare info... Niektore dyski SSD osiagaja przy odczycie ~200-230MB/s. Sa juz sporo szybsze niz HDD.
http://pclab.pl/art31351.html
Precello:
Wiem, że dyski SSD osiągają już zawrotne prędkości ale 250 i wzwyż za 32GB to jak dla mnie, jak narazie za duzo :P
Oczywiście jak ceny beda malec to w przyszłosci postawie sobie system na SSD i bedzie GIT :D
Szybkosc się nie liczy - no dobra liczy się ale niezaprzeczalnym atutem SSD jest szybkosc dostepu :) I chyba dlatego robią one taką furore ostatnio :P
Ps. dzieks za artykul :P poczytam sobie :P
hpx4000:
Po pierwsze witam wszystkich bo jestem tu nowy.
SSD ma dobry czas dostępu i niezły transfer osiąga ale przy odczycie dużej ilości małych plików. Przy pojedynczych dużych plikach jednak dyski w tradycyjnej technologii są lepsze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej