Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Ubuntu vs Vista vs Windows 7

<< < (2/7) > >>

ziebal:

--- Cytat: Mercor w 05 Luty 2009, 14:02:21 ---Przeczytalem test, i stwierdzam 2 rzeczy - kategorie testowane typu ilosc klikniec do instalacji sa zupelnie bez znaczenia, po drugie niektore wyniki zupelnie nie zgadzaja sie z tym co obserwowalem np. na swoim laptopie, po trzecie - Ubuntu to NAJwolniejszy system operacyjny ktory mialem zainstalowany na swoim sprzecie, nawet Vista chodzila od niego szybciej. Wiec niestety z testem niemoge sie zgodzic.

--- Koniec cytatu ---

Jak możemy mówić o rzetelnym i uczciwym teście, skoro został opublikowany w czymś takim jak Tux Radar...?
Przecież od razu wiadomo, że w takim serwisie, czy tez "Ubucentrum" nie ma prawa pojawić się nic co postawiłoby Ubuntu w złym świetle... Jest to jedna z niewielu dystrybucji, których nie nawidze...

gregor_y:

--- Cytat: ziebal w 05 Luty 2009, 16:52:59 ---Jak możemy mówić o rzetelnym i uczciwym teście, skoro został opublikowany w czymś takim jak Tux Radar...?
Przecież od razu wiadomo, że w takim serwisie, czy tez "Ubucentrum" nie ma prawa pojawić się nic co postawiłoby Ubuntu w złym świetle... Jest to jedna z niewielu dystrybucji, których nie nawidze...

--- Koniec cytatu ---

Zgadzam się ale jednak trzeba przyznac że jedna rzecz mają dobrą dobra pomyłka to nieoficjalne logo nie ma nic wspólnego z Ubuntu szkoda już miałem instalowac...  ;D :D

Mercor:
@Ziebal : tego tematu juz nie chcialem poruszac, zreszta kazdy o tym wie ;) Ale to juz do siebie maja fanatycy linuxa, system im sie zawiesi a oni powiedza ze to wyjatek kernela i tak mialo byc albo ktos probowal sie wlamac do komputera i system specjalnie sie zawiesil w ramach obrony :)

gregor_y:

--- Cytat: Mercor w 05 Luty 2009, 17:57:32 ---@Ziebal : tego tematu juz nie chcialem poruszac, zreszta kazdy o tym wie ;) Ale to juz do siebie maja fanatycy linuxa, system im sie zawiesi a oni powiedza ze to wyjatek kernela i tak mialo byc albo ktos probowal sie wlamac do komputera i system specjalnie sie zawiesil w ramach obrony :)

--- Koniec cytatu ---

...Akurat przeczytałem ten post jak piłem herbate...na szczescie wycelowałem w klawiature nie monitor  :D

urban92:

--- Cytat: Mercor w 05 Luty 2009, 17:57:32 ---@Ziebal : tego tematu juz nie chcialem poruszac, zreszta kazdy o tym wie ;) Ale to juz do siebie maja fanatycy linuxa, system im sie zawiesi a oni powiedza ze to wyjatek kernela i tak mialo byc albo ktos probowal sie wlamac do komputera i system specjalnie sie zawiesil w ramach obrony :)

--- Koniec cytatu ---

It's not a bug it's a feature :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej