Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Wersje Windows 7 ogłoszone

<< < (14/22) > >>

lukas_gab:
Witam ! Przyznam się ze ta pw do gothmoriego była odemnie i jestem z tego dumny , jednak sądzę , że gothmorii jest poprostu faktycznie fanatykiem i nie dorósł do życia w społeczenstwie , przez takich ludzi umierają inni ludzie....

@gothmori - to miało być obraźliwe i kpiące względem mnie ze uwielbiam grać w diablo ? Nie każdy siedzi po nocach i rekompiluje jaja bo mu pendrive nie chodzi , niektórzy poprostu lubią się odporężyć i całkowiecie nie rozumiem , dlaczego cytowałes to z diablo i jaki to w ogóle miało cel ?

ziebal:

--- Cytat: lukas_gab w 05 Luty 2009, 19:57:17 ---Nie każdy siedzi po nocach i rekompiluje jaja

--- Koniec cytatu ---

Zależy co przez to rozumiesz  ;D

Chinka:
Niby jest Microsoft Store, tylko zanim dojdą, że sprzedawanie we wszystkich możliwych opcjach jest lepsze, to się zejdzie. A tak to w Windows masz tylko Vistę w 4 wersjach z możliwościami Full lub Upgrade, możesz sobie ściągnąć albo przesyłeczkę strzelić. A czemu aż 100$?? Zapewne M$ uzasadnia to różnicą cenową między BOX a Upgrade wynosi właśnie 100$

gregor_y:

--- Cytat: Chinka w 05 Luty 2009, 20:16:35 ---Niby jest Microsoft Store, tylko zanim dojdą, że sprzedawanie we wszystkich możliwych opcjach jest lepsze, to się zejdzie.

--- Koniec cytatu ---

Oni napewno zdają sobie z tego sprawe ale wiesz tak to wiecej zarobią...nawet ja chciałem z Home Premium Upgrade na Ultimate ale w koncu znalazłem inny sposób...

@lukas_gab "Nie każdy siedzi po nocach i rekompiluje jaja bo mu pendrive nie chodzi" masz u mnie plusy tak długo jak nie pojawi się gothmori może go troche odstraszyłes :)

Chinka:

--- Cytat: gregor_y w 05 Luty 2009, 20:44:12 ---Oni napewno zdają sobie z tego sprawe ale wiesz tak to wiecej zarobią...nawet ja chciałem z Home Premium Upgrade na Ultimate ale w koncu znalazłem inny sposób...

@lukas_gab "Nie każdy siedzi po nocach i rekompiluje jaja bo mu pendrive nie chodzi" masz u mnie plusy tak długo jak nie pojawi się gothmori może go troche odstraszyłes :)

--- Koniec cytatu ---

Jak to zrobiłeś?? Według mnie wewnętrzna konkurencja nie jest zbyt na rękę - powinna być wersja słaba, średnia i na wypasie. Mac OS X ma jedną wersję w sprzedaży, a Windows aż siedem (licząc XP-ki i nie biorąc pod uwagę wersji N), przy czym dwa inne funkcjonalnie systemy. A Linux - skomplikowany, wiele dystrybucji i każdy sobie może taką zrobić - dlatego domowy użytkownik go nie używa. Nie mówiąc juz o tym rekompilowaniu jajek, zależnościach, cronach, fusach itp. :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej