Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Wersje Windows 7 ogłoszone
gregor_y:
--- Cytat: lukas_gab w 04 Luty 2009, 16:43:56 ---Wtedy to by prysnął czar maka i mak stal by się jednym z tych złowieszczych i gburowatych bsd
--- Koniec cytatu ---
Niestety ale chyba masz racje wszystko co dało się zainstalowac na PC zainstalowałem...jeszcze tylko Mac OS X nie widziałem może to lepiej bo jak bym widział i użytkował postawił bym go na piedestale z Linuxem co chyba jest obrazą dla Mac OS X?... :)
Mercor:
Nie widze powodu dla ktorego OS X mialby byc gorszy "bo nie da sie go zainstalowac na PC". To nie jest system napisany dla komputerow PC, bez wzgledu na to jak niewielkie moga byc miedzy nimi roznice. To tak jakby sie burzyc ze soft od komorki jest gorszy niz ten od mikrofalowki, bo pasuje tylko do jednego telefonu, a mikrofalowek pracuje na tym samym 10 modeli. Z drugiej strony porownywanie linuxa do mac os x uwazam za bardzo niestosowne, podobnie jak porownywanie windowsa do linuxa. nie ta polka, nie te lata rozwoju.
A ze Apple robi sobie jaja z MS to zrozumiale i oczywiste - to dwaj najwieksi konkurenci, z tym ze MS bardzo wiele rzeczy od Apple po prostu kopiuje, wiec robienie sobie przez nich beki uwazam za usprawiedliwione.
gregor_y:
Generalnie chodzi mi o to że Apple dokładnie wie na jakim sprzecię chodzi Mac OS X dlatego sprawuje się dobrze...podczas gdy Windows ma o wiele trudniejsze zadanie...
A z tym Linuxem to żartowałem nie uznaje go nawet jako system operacyjny...raczej jako tamagothi którym trzeba się opiekowac... ;D
--- Cytat: Mercor w 04 Luty 2009, 23:11:37 ---A ze Apple robi sobie jaja z MS to zrozumiale i oczywiste - to dwaj najwieksi konkurenci, z tym ze MS bardzo wiele rzeczy od Apple po prostu kopiuje, wiec robienie sobie przez nich beki uwazam za usprawiedliwione.
--- Koniec cytatu ---
Mercor piszesz nowy OS...i co nie było by podobienst do Windows i Mac Os X?
tbgkol:
--- Cytat: Mercor w 04 Luty 2009, 23:11:37 ---A ze Apple robi sobie jaja z MS to zrozumiale i oczywiste - to dwaj najwieksi konkurenci, z tym ze MS bardzo wiele rzeczy od Apple po prostu kopiuje, wiec robienie sobie przez nich beki uwazam za usprawiedliwione.
--- Koniec cytatu ---
Tacy konkurenci... A w końcu MS zarabia na sukcesie Maca bo w końcu MS ma 30% udziałów w Apple. ;D
--- Cytat: gregor_y w 04 Luty 2009, 23:17:05 ---A z tym Linuxem to żartowałem nie uznaje go nawet jako system operacyjny...raczej jako tamagothi którym trzeba się opiekowac... ;D
--- Koniec cytatu ---
Popieram cię z tym myśleniem. Za to dam ci... Minusa. ;D
gregor_y:
--- Cytat: tbgkol w 04 Luty 2009, 23:25:55 ---Tacy konkurenci... A w końcu MS zarabia na sukcesie Maca bo w końcu MS ma 30% udziałów w Apple. ;D
--- Koniec cytatu ---
Pewnie Steve Jobs pracuje dla Billa Gatesa...
Ciekawe 30% wiec mają duży wpływ na polityke Apple...hm ciekawe...
Z ciekawosci ile % akcji Microsoftu posiada Apple?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej