Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Licencja en(us)

<< < (2/6) > >>

pakierhakierxd:
Kup lub pobierz płytkę z W7 ultimate pl i zainstaluj:P
Może w opcjach regionalnych nie zaznaczyłeś tam paru rzeczy
dlatego masz lipne spolszczenie nie w pełni
ja tak miałem na eng viscie ultimate z wgranym pl
wystarczy tam zrobić i ma się normalnie
wszystko pl tak jak w oryginale

jasiorr:

--- Cytat: pakierhakierxd w 13 Luty 2011, 18:21:25 ---Kup lub pobierz płytkę z W7 ultimate pl i zainstaluj:P
--- Koniec cytatu ---
To nie problem... problem jest czy MS nie będzie się pluł jak będą widzieć, że korzystam z wersji oryginalnie polskiej jak mam klucz do wersji eng.( na pewno są jakieś nr seryjne czy  identyfikatory systemowe które to zdradzą)
W mailu od pomocy technicznej napisano mi że nie mogę używać do wersji pl mojego klucza

--- Cytat: pakierhakierxd w 13 Luty 2011, 18:21:25 ---Może w opcjach regionalnych nie zaznaczyłeś tam paru rzeczy
dlatego masz lipne spolszczenie nie w pełni
--- Koniec cytatu ---
Zapewniam Cie, że wszystko ustawiłem:
format daty, lokalizacje dodałem klawiaturę polską no i oczywiście sam język.
System jest w pl ale np takie, pierdoły jak foldery itp pozostaje nie zmienione...
Co do folderów to może nie mam prawa się czepiać ale chociaż mogli by porządnie przetłumaczyć np:
trwa wyłączanie komputera a mi wyświetla windows is shoting down.
To samo w opcjach rozruchu systemu (tryb awaryjny itp- menu biosowe)wszystko po ang.
Głębszych bugów nie szukałem w języku bo mi się nie chce ale tak czy siak płaci się za tą wersje Windowsa kosmiczne pieniądze jak na polskie warunki to chociaż mogli by się bardziej postarać...
Ewentualnie mogli by oficjalnie w wersji Ultimate pozwolić korzystać z takiej wersji instalacyjnej jaką się chce...
To mnie właśnie irytuje, może jestem przewrażliwiony ale ,,diabeł tkwi w szczególe"

--- Cytat: pakierhakierxd w 13 Luty 2011, 18:21:25 ---ja tak miałem na eng viscie ultimate z wgranym pl
wystarczy tam zrobić i ma się normalnie
wszystko pl tak jak w oryginale

--- Koniec cytatu ---
Nie porównuj 2 innych systemów w jednym mogli się postarać bardziej w innym mniej  ::)

pakierhakierxd:
a w menu w zakładce administracyjne w opcjach kopiuj ustawienia zaznaczyłeś 2 ptaszki bez skojarzeń:P
i wziełeś ok:)
u mnie jak tego nie zrobiłem nie wszystko było spolszczone;d
Jak to zrobisz to będziesz miał wszystko i pewnie to będzie twoje rozwiązanie problemu:P
W Viscie eng wlasnie tak zrobiłem :P

Madzia:

--- Cytat: jasiorr w 13 Luty 2011, 22:10:02 ---trwa wyłączanie komputera a mi wyświetla windows is shoting down.
To samo w opcjach rozruchu systemu (tryb awaryjny itp- menu biosowe)wszystko po ang.

--- Koniec cytatu ---
To nie są żadne błędy, to jest przetłumaczone, tylko przy ustawianiu języka pyta też czy ma to włączyć i się zaznacza wtedy.

jasiorr:

--- Cytat: Madzia w 13 Luty 2011, 23:44:03 ---
--- Cytat: jasiorr w 13 Luty 2011, 22:10:02 ---trwa wyłączanie komputera a mi wyświetla windows is shoting down.

--- Koniec cytatu ---
To nie są żadne błędy, to jest przetłumaczone, tylko przy ustawianiu języka pyta też czy ma to włączyć i się zaznacza wtedy.

--- Koniec cytatu ---
O nic się nie pyta  :P Oznajmia tylko ze wymagane jest wylogowanie

--- Cytat: pakierhakierxd w 13 Luty 2011, 22:30:23 ---a w menu w zakładce administracyjne w opcjach kopiuj ustawienia zaznaczyłeś 2 ptaszki bez skojarzeń:P
i wziełeś ok:)
u mnie jak tego nie zrobiłem nie wszystko było spolszczone;d
Jak to zrobisz to będziesz miał wszystko i pewnie to będzie twoje rozwiązanie problemu:P
W Viscie eng wlasnie tak zrobiłem :P

--- Koniec cytatu ---
I tu był pies pogrzebany... dzięki zwracam Honor !! Wszystko już w PL, jestem usatysfakcjonowany...
dzięki wszystkim za wspólną dyskusję  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej