Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Licencja en(us)

<< < (6/6)

jasiorr:
Sorry za post pod postem ale mam nową informację odnoszącą się do tematu ... a nie jestem pewien czy modyfikacja daje informacje innym użytkownikom o nowym poście...
Szanowny Panie,
W odpowiedzi na Pańskie zapytanie informujemy, iż niestety posiadane przez Pana oprogramowanie nie jest oryginalne, a dostarczone do niego klucze były dedykowane dla  użytkowników MSDN a nie dla pakietów detalicznych.
Dlatego niestety podtrzymujemy odpowiedź przesłaną do Pana przez Centrum Obsługi Klienta Microsoft sugerującą udanie się do sprzedawcy i zgłoszenie reklamacji.
Dodatkowe informacje związane z legalnością oprogramowania (np. porównanie opakowania, płyty instalacyjnej oraz certyfikatu COA), które mogą być pomocne w kontakcie ze sprzedawcą dostępne są na witrynie:
http://www.microsoft.com/howtotell/default.aspx?displaylang=en-gb
Produkt był aktywowany 4 razy na różnych konfiguracjach sprzętowych po raz pierwszy w styczniu tego roku.
I to miał być nowy klucz ? A typ mi jeszcze proponuje jako rozwiązanie sytuacji, że otworzy inne nowe pudełko i da mi inny nowy klucz heh,
Więc nie ma szans na inne rozwiązanie jak tylko i wyłącznie zwrot pieniędzy  ::)

kamiton:
dokladnie - i o to sie domagaj od pajaca - cisnij go ile sie da - wie co sprzedal

Madzia:
Juz ma konto zawieszone na Allegro.

pakierhakierxd:
To fajnie:)
to sam teraz mu daj negatywa do kolekcji i tak ci nie odda:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej