Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Licencja en(us)
jasiorr:
Witam.
Zakupiłem za dobre pieniądze 7demkę.
Ale nie ma róży bez kolcy... oczywiście w angielskiej wersji językowej.
Po zainstalowaniu pakietu językowego delikatnie się zawiodłem jakością polonizacji.
I teraz pytanie do was moi drodzy experci...
Aktywował ktoś w pełni Polską wersję systemu kluczem pochodzącym z USA oczywiście do wersji angielskiej (ultimate Box)
W ogóle da radę aktywować tym kluczem ? Jeżeli da a MS się kapnie czy mogą mi zablokować klucz ? Jak to jest w praktyce...
ps.
MS mi odpisał ze nie można używać tego klucza do wersji pl ale mam wrażenie, że pani chciała się mnie szybko pozbyć ;p
Madzia:
Nie można w HP i Pro, a w Ultimate można, bo dla tej wersji są oficjalnie dostępne pakiety językowe w WU.
Inaczej zaprzeczają sobie samym :D Oczywiście chodzi tylko o zgodność z licencją, bo fizyczna aktywacja jest zawsze wykonalna, w najgorszym wypadku przez konsultanta.
Klucz to ci dopiero zablokują, jak puścisz go w internet i setki milionów ludzi na nim aktywuje system ;D
jasiorr:
--- Cytat: Madzia w 11 Luty 2011, 19:18:13 ---Nie można w HP i Pro, a w Ultimate można, bo dla tej wersji są oficjalnie dostępne pakiety językowe w WU.
Inaczej zaprzeczają sobie samym :D Oczywiście chodzi tylko o zgodność z licencją, bo fizyczna aktywacja jest zawsze wykonalna, w najgorszym wypadku przez konsultanta.
Klucz to ci dopiero zablokują, jak puścisz go w internet i setki milionów ludzi na nim aktywuje system ;D
--- Koniec cytatu ---
No wiem, że tak jest ale Pani która miała przyjemność ze mną korespondować mailowo uparcie twierdziła, że nie lecz nie ,,pomachała palcem" co bym tego nie robił... bo mi klucz zablokują itp...
Zresztą to jest chore, zakupiłem jedną z najdroższych pakietów systemu, nie dość że badziewnie spolszczyli to jeszcze bronią takiego małego udogodnienia.
Jak by to komu jakaś różnice robiło... :-\
No nic chyba masz racje spróbuje na polskiej wersji zobaczymy czy się przyczepią ::)
dzieki za odp.
pakierhakierxd:
W ultimate masz w windows update języki do wyboru do pobrania:P
jasiorr:
--- Cytat: pakierhakierxd w 12 Luty 2011, 21:55:45 ---W ultimate masz w windows update języki do wyboru do pobrania:P
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: jasiorr w 11 Luty 2011, 19:07:05 ---Ale nie ma róży bez kolcy... oczywiście w angielskiej wersji językowej
Po zainstalowaniu pakietu językowego delikatnie się zawiodłem jakością polonizacji.
--- Koniec cytatu ---
czytanie ze zrozumieniem się kłania ,,:P"
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej