Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Licencja en(us)

<< < (5/6) > >>

pakierhakierxd:
Jeszcze jeśli aktywujesz aktywatorem to nie zablokują klucza bo będzie uniwersalny
a taki z msdn może zostać zablokowany:P
Ja miałem 2 klucze z msdnu do xp teraz już są zablokowane:P
mi już nie były potrzebne:)
Bo mam 2 legalne 7:D

jasiorr:

--- Cytat: 69218 w 15 Luty 2011, 04:32:51 ---VIdeo jak taka kopia wygląda: http://www.youtube.com/watch?v=hzqNNiOM0cs

--- Koniec cytatu ---
I wszystko na temat...
Nie bardzo wiem o co chodzi jeżeli chodzi o label z sn produktu ale w 100% jestem pewien, że płytki są pirackie...
a typ o dziwo odpowiedział mi na maila i uparcie twierdzi ze system jest oryginał...
Oto co mi napisał:
,,Produkt jest oryginalny potwierdza to chociaż fakt  że po wpisaniu klucz
system się aktywował i zarejestrował, jak by był fałszywy to by się tak
nie stało, nie wiem co znaczy MSDN  ale nie zmienia to faktu że klucz
jest oryginalny. Dlaczego pakiet był bez foli nie wiem czasem takie
dostaję, ja ich nie sprawdzałem może są sprawdzane fabrycznie."
Heh... zwraca kasę a przynajmniej będe się starał zeby zwrócił po dobroci jak nie to chyba pozostaje allegro+ policja...

69218:
Pisz/dzwoń do m$, w stanach pomagają w takich sprawach, współpracują z policją i jak podasz namiary na takiego gościa oddając im to co dostałeś, dostajesz nową licencję.

Jak nie zadziała, to chociaż ich poinformuj jak to wygląda, kto sprzedaje itp.

kamiton:

--- Cytat: 69218 w 15 Luty 2011, 20:31:24 ---Pisz/dzwoń do m$, w stanach pomagają w takich sprawach, współpracują z policją i jak podasz namiary na takiego gościa oddając im to co dostałeś, dostajesz nową licencję.

--- Koniec cytatu ---

nie tylko w stanach takie wsparcie - to normalna rzecz powinna byc - ale coz w Polsce jednak mamy pijawki na takie sprawy

jasiorr:

--- Cytat: kamiton w 15 Luty 2011, 21:20:29 ---
--- Cytat: 69218 w 15 Luty 2011, 20:31:24 ---Pisz/dzwoń do m$, w stanach pomagają w takich sprawach, współpracują z policją i jak podasz namiary na takiego gościa oddając im to co dostałeś, dostajesz nową licencję.

--- Koniec cytatu ---

nie tylko w stanach takie wsparcie - to normalna rzecz powinna byc - ale coz w Polsce jednak mamy pijawki na takie sprawy

--- Koniec cytatu ---
Jakoś nie chce mi się wierzyć ... nie było by aż tak pięknie ... jak gościowi napisałem o tym filmiku i że mam już 100% pewność, że to pirat to napisał... heh :
Gdzie Pan zauważył różnice które by potwierdzały że to nie jest
oryginalny produkt windows, poza wiadomością że klucze są od MSDN
Rozbroiło mnie to ,,poza wiadomośćią, że klucze są od MSDN
Czyż nie to jest najważniejsze ... bez klucza i akceptacji ms nie ma co liczyć na legalny system.

Do, którego ms się zgłosić polskiego czy angielskiego ? System pochodzi z USA więc chyba lepiej tam ;p
Bo po odpowiedziach pani z PL MS niby poinformowała mnie ze mam lewe oprogramowanie... ze klucz pochodzi od msdn ale nie napisała czy jest lewy czy tylko miała na myśli, że nie powinienem go mieć bo jestem klientem detalicznym a on jest dla msdn i jest legalny ...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej