Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Gdzie można zwrócić ten szajs Windows7 ??
lukim19830:
ja też lubię linucha i mam go na kompie razem z W7. nie to żebym był jakimś zagorzałym fanem linuksa czy jakoś tak a nawet jeśli to w życiu nie rozpętałbym takiej afery o to że mi się komp restartuje na W7 albo muli lub inne a na linuchu nie. według mnie założyciel postu chciał zabłysnąć i dał temat do sporu oczywiście na odzew nie musiał długo czekać bo jednak jest to forum w większości zwolenników Windows 7 (ja do nich również należę). zostaliśmy wszyscy wciągnięci w nie potrzebną dyskusję nie mającą celu. może mało wiem na temat postanowień licencyjnych microsoftu ale nie słyszałem jeszcze o tym żeby ktoś mógł zwrócić system albo zażądać zwrotu pieniędzy za nie sprawne jego działanie. można zwrócić oczywiście wersję BOX lub OEM jeśli nie są rozpakowane z oryginalnego pudełka ale OEM Preinstalled na pewno nie. co do rozwiązania rzekomych problemów z systemem to dwie rady : zmiana sprzętu na nowszy (żeby chociaż procesor miał więcej niż 600 MHz) oraz nauka obsługi komputera od podstaw szczególnie korzystanie z takich dobrodziejstw jak wyszukiwarka google i windows update albo umiejętność korzystania z płyt ze sterownikami dołączonych do sprzętu.
tomeh:
Powiem tak, aby wypowiadać się źle o 7 trzeba poznać wszystkie inne rodzaje Windy. A zapewniam że można poznać coś gorszego i to dużo gorszego.
sCooBy^:
Panowie proszę zachować kulturę wypowiedzi!
pakierhakierxd:
Mi ten system jest lepszy dużo od xp nic nie muli po jakimś czasie od zainstalowania,nie mam żadnych bluescrenów itp.
Każdy sprzęt jaki mam obsługuje
Miałem wpierw xp potem Vistę i teraz Windows 7 i dla mnie to jest najlepszy system z tych 3 :D
arczi:
--- Cytat: martini w 31 Październik 2010, 02:08:04 ---Masz za słaby komputer na "7" i żal ci d.. ściska..
--- Koniec cytatu ---
A zauważyłeś że wątkotwórca w chwili zakupu komputera miał sugerowane żeby "wziął z <7>"?
Można domniemywać, że system na komputerze był preinstalowany.
Więc "producent komputera" chyba nie robi starych komputerów nie wcisk an anie "7" - prawda?
Ale tez wielu "mastachów" naskoczyło na wątkotwórcę jakby bronili własnego podwórka.
Jak facet jest niezadowolony z tego systemu - to jego sprawa. Wy jesteście - także wasza sprawa.
Ale publicznie żeby go wyzywać - to lekki przegięcie, który tak faktycznie to tylko was jednoznacznie określa jako zakompleksionych maniaków.
Gdzie tu rzeczowa polemika?
Modzi/administracja powinna w tym wątku zrobić porządek z postami "ad persona".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej