Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Gdzie można zwrócić ten szajs Windows7 ??
Mirahz:
--- Cytat: Matins w 26 Październik 2010, 04:56:58 ---oj dzieci, dzieci, jak ja śmigałem na Amidze, C64 i pierwszych IBM to na wrotkach pod szafę wjeżdżaliście, na chleb mówiliście bep, a na muchy ptapty
widać to po poziomie mentalnym jak i intelektualnym prezentowanym w odpowiedziach
ale jak się Wam jeszcze oranżada z komunii odbija to czego się spodziewać :D
kogo tu pytać jak tu sami wyznawcy Microsyfu :) pewnie sponsorowani przez te firmę
hehehe, uśmiałem się setnie, jeszcze te avatarki sługusów MS
jak ktoś używa samych programów z Microsyfu to może i mu się nie gryzie, jasne niech żyje monopol :)
Windows XP działał mi bez większych problemów ale W7 to arcyścierwo
Windows7 ma jednak ogromną zaletę przekonał mnie, że nieodwracalnie czas na Linuxa
dzięki temu społeczność Linuxa będzie rosła i kiedyś dyktat producenta bubli firmy Microsyf minie
czego i Wam życzę żegnając się tym optymistycznym akcentem ;)
--- Koniec cytatu ---
Muszę cię zmartwić, serwis / forum nie jest sponsorowane przez MS.
Mistol:
--- Cytat: Matins w 22 Październik 2010, 05:48:25 ---
Kupując nowy komputer jakiś "geniusz" polecał mi Windows7, przeklinam teraz tego idiotę.
--- Koniec cytatu ---
Jakby znał się na komputerach to by nie pytał się kogoś i nie kupował w ciemno a by przetestował najpierw.Jest przecież wersja 90 dniowa i bety wcześniej darmowe też udostępniali.
windows7fan:
Matinsie powiem ci coś.Najpierw naucz się obsługi komputera kolego.Mam dobre wspomnienia co do Windows 7.Łatwy w instalacji.Szybki oraz stabilny.Do wszystkiego mi automatycznie stery zainstalowało.
Kolega chyba nie wie co to Windows Update
pionner:
A ja ze swojej strony polecam koledze MS-DOS. Praktycznie niewywracalny, a nawet jeśli, to restart zajmuje nie więcej niż 2 sekundy ;D
Jak już mówił ktoś przede mną coś się wpierw testuje, potem kupuje, poza tym jeśli to nie 1 komp, zawsze masz tego xp, nie? Może nie do końca zgodnie z licencją, ale jeśli 7 wadzi to... Nie wiem jak z downgrade, ale chyb można przeprowadzić?
sCooBy^:
--- Cytat: Matins w 26 Październik 2010, 04:56:58 ---oj dzieci, dzieci, jak ja śmigałem na Amidze, C64 i pierwszych IBM to na wrotkach pod szafę wjeżdżaliście, na chleb mówiliście bep, a na muchy ptapty
widać to po poziomie mentalnym jak i intelektualnym prezentowanym w odpowiedziach
ale jak się Wam jeszcze oranżada z komunii odbija to czego się spodziewać :D
kogo tu pytać jak tu sami wyznawcy Microsyfu :) pewnie sponsorowani przez te firmę
hehehe, uśmiałem się setnie, jeszcze te avatarki sługusów MS
jak ktoś używa samych programów z Microsyfu to może i mu się nie gryzie, jasne niech żyje monopol :)
Windows XP działał mi bez większych problemów ale W7 to arcyścierwo
Windows7 ma jednak ogromną zaletę przekonał mnie, że nieodwracalnie czas na Linuxa
dzięki temu społeczność Linuxa będzie rosła i kiedyś dyktat producenta bubli firmy Microsyf minie
czego i Wam życzę żegnając się tym optymistycznym akcentem ;)
--- Koniec cytatu ---
No to nie ma wyjścia, musisz przenieść się na linucha ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej