Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Gdzie można zwrócić ten szajs Windows7 ??
Matins:
Zdecydowanie najgorszy system na jakim pracowałem
Kupując nowy komputer jakiś "geniusz" polecał mi Windows7, przeklinam teraz tego idiotę.
Windows 7 gryzie się ze wszystkim, z drukarką Hp, z aparatem Olympus, z Firefoxem - od 2 miesięcy nie mogę zainstalować aktualizacji do Firefoxa.
Nawet przeglądarka folderów głupieje w tym durnym systemie, a komputer zdążył się zawiesić podczas rejestracji na tym forum!
Jest to pierwszy system odkąd pamiętam, a pracuję z komputerami od 15lat, który po 2 miesiącach użytkowania zawiesił się na amen i po ponownym uruchomieniu komputera nie potrafił podnieść sam.
Szajs jakiego jeszcze nie widziałem.
Wobec powyższego mam pytanie do forumowiczów gdzie to badziewie oddać i odzyskać pieniądze.
W przypadku każdego produktu jest gwarancja poprawnego działania a tu?
misieek7:
Drogi Matins. Problemy jakie wymieniłeś z Windows 7 sugerują, że jesteś raczej początkującym użytkownikiem komputera.
Powód kłopotów:
1) Nie masz bladego pojęcia co robisz na kompie,
lub
2) Korzystasz z przedwojennego sprzętu.
Wstydu oszczędź....
Pozdrawiam i życzę bardziej przemyślanych postów.
lobo:
Matins 15 lat z komputerami tak? No ciekawe..
Od kiedy jest coś takiego jak przeglądarka folderów? Nawet nazwy explorer nie znasz?
System gryzie się z drukarka i aparatem czy nie potrafisz zainstalować odpowiednich sterowników?
Skoro nie możesz zaktualizować FF to może masz zainfekowany system geniuszu?
Czego używasz? NOD-a? Arcavir? MKS? Pomyśl czasem zanim cos napiszesz.. Może po prostu nie potrafisz obsługiwać komputera?
lordzik24:
Hahahaha ;] Cudowne :) Dawno tak się nie uśmiałem ;]
Krytykować najlepszy system jaki kiedykolwiek powstał... Masakra... :o
robert79513:
Eh nic dodać nic ująć :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej