Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Czy windows 7 nadaje sie do netbooka?
wojtaszek:
co czlowiek to inna opinia ;) chyba bede musial sam sprobowac i wtedy dopiero sie dowiem na wlasnej skorze.wszystkim dzieki za rady.ale tylko robertnik ma negetywna opinie? reszta pozytywnie? ;p
hubert1:
pozytywne. Windows 7 ma tą zalete że jest w miarę elastyczny dostosowując się w jakimś stopniu do sprzętu. Miałem możliwość korzystać z sevena na netbooku z atomem na pokładzie. Wszystko działało jak należy, bez zbędnych zmian(które czasem bywają przydatne)
robertnik:
Może to kwestia biosu, sterowników. Na Samsungu NC10 odradzam, przynajmniej puki co.
Prościej było by jak byś napisał jakiego masz netbooka, odezwała by się grupa właścicieli takowych, a tak krzyczą wszyscy i ci co mają i ci co tylko im się wydaje że mają netbooka.
Tom:
U mnie wystarczy zajrzeć do podpisu. A wam niektórym polecam zajrzeć do słownika ortograficznego.
Jedyne, co mnie dobija na Atomku, to wyszukiwanie sterowników. Godzinami można czekać na znalezienie głupiego pendrive'a.
robertnik:
No właśnie zapomniałeś dodać ze na MSI Wind masz w biosie podkręcony procesor do 2.0 ...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej