Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Kilka ogólnych pytań o Windows7
Philips123:
--- Cytat: Madzia w 24 Wrzesień 2009, 23:04:38 ---Teraz HP jest najlepsze, jesli chodzi o laptopy. Najmniej sie psuje, ale i kosztuje :D
--- Koniec cytatu ---
Jakieś źródło na poparcie tej jakże śmiałej tezy? W sensie jakaś lineczka do wiarygodnych danych serwisowych?
Phil
Madzia:
Pracuje teraz w ABC Data. Najwiekszy dystrybutor sprzetu komputerowego. Stronke sobie wygooglaj. O danych serwisowych zapomnij :D Musisz mi uwierzyc, albo nie :D Twoja sprawa :D
Philips123:
--- Cytat: Madzia w 25 Wrzesień 2009, 10:42:15 ---Pracuje teraz w ABC Data. Najwiekszy dystrybutor sprzetu komputerowego. Stronke sobie wygooglaj. O danych serwisowych zapomnij :D Musisz mi uwierzyc, albo nie :D Twoja sprawa :D
--- Koniec cytatu ---
Moje pytanie było uzasadnione. Dużo ludzi narzeka właśnie na laptopy HP, które najbardziel lubią się zepsuć tuż po gwarancji. Dochodzi jeszcze kwestia serwisu, który do zbyt user friendly nie należy.
Phil
Madzia:
No ja ci mowie, na podstawie tego co wyzej, a nie na podstawie bajek z internetu.
daydream:
Madzia pracujesz dla ABC Data i piracisz ;D, i do tego się przyznajesz :D to mi smakuje małą kompromitacją ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej