Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Kilka ogólnych pytań o Windows7
Madzia:
Kurak:
Czemu kupując toshibę się skompromitowałem? Niestety chyba ciężko będzie z piratem ponieważ potrzebuję komputer do pracy i często jestem z nim na mieście itd itd więc w razie kontroli to trochę lipa. A co do upgradu to pisałem do microsoftu. Dostanę po premierze płytkę z czystym systemem który będę mógł od zera po formacie starego systemu zainstalować. Więc chyba nie taki upgrade straszny jak się wydaje :D
pozdrawiam
michalus:
Na miescie to nie ale w pracy to lepiej miec oryginal :).To Toshiba jest hojna w tym zakresie bo z producentami laptopow to roznie jest
cendros:
--- Cytat: Madzia w 24 Wrzesień 2009, 00:23:01 ---Kupujac toshibę skompromitowałeś się, ale do rzeczy. Upgrade to glupota. Jesli juz to kup normalna wersje, albo badz piratem tak jak my :D
--- Koniec cytatu ---
Co do toshiby... nie wiem jak teraz ale ja mam stary laptop toshiby z procesorem celeron 600. Wtedy to był hicior warty ponad 5k no i ten olbrzymi dysk aż 6GB.
Działa do dziś tylko do trochę innych celów: wywaliłem wiatraka,dokupiłem dysk 120GB za troche ponad 100 z allegro,postawiłem tam wina 2003 i kilka miesięcy temu odpaliłem. Zainstalowałem dwa programy: utorrent i jdownloader, resetnołem i... schowałem za regał :)
Utorrent i jdownloadera obsługuje przez interfejs www a kontrole mam przez zdalny pulpit. Od około 3miesięcy raz tylko wyciągałem go żeby odpalić bo prądu za długo nie było i kaputneła bateria. Teraz tonie toshiba, teraz to ściągarka.
Co do tematu to wersja hp wystarczy w zupełności wystarczy.
Madzia:
No bo kiedys toshiba byla dobra, a teraz duzo awaryjnych egzemplarzy jest i sa reklamacje i zwroty.
Teraz HP jest najlepsze, jesli chodzi o laptopy. Najmniej sie psuje, ale i kosztuje :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej