Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Kilka ogólnych pytań o Windows7
Kurak:
Witam serdecznie
Kupiłem ostatnio laptopa firmy toshiba z możliwością windows7 upgrade. Koszt takiej zabawy to 30 euro. Będzie to wersja windows7 home premium 32. i tutaj moje pytanie jest następujące. Czy opłaca się bawić w taki upgrade czy może lepiej jakoś inaczej przesiąść się na windows7? Widziałem że wielu użytkowników używa już teraz windows7 (chyba najczęściej w wersji ultimate). Czy jest jeszcze jakaś możliwość pobrania takiego czegoś? Do tej pory używałem cały czas windowsa xp więc za bardzo się na tym wszystkim nie znam.
Jestem nowy na forum więc proszę o wyrozumiałość i pomoc.
Pozdrawiam
michalus:
Tak jest mozliwosc pobrania wersji RTM.Jesli jestes studentem uczelni technicznej i masz dostep chociazby do MSDNu.A jesli nie masz to i tak istnieje taka mozliwosc.Linki znajduja sie na oficjalnym bloogu tego forum.Upgrade mozesz zrobic ale czesto po upgrade sypie sie potem system.A czysta instalacja jest najlepsza
kidler:
zwykłemu userowi wersja hp powinna w zupełności wystarczyć, w ultimate jest za dużo nieużytecznych funkcji..
Madzia:
Kupujac toshibę skompromitowałeś się, ale do rzeczy. Upgrade to glupota. Jesli juz to kup normalna wersje, albo badz piratem tak jak my :D
michalus:
--- Cytat: Madzia w 24 Wrzesień 2009, 00:23:01 ---Kupujac toshibę skompromitowałeś się, ale do rzeczy. Upgrade to glupota. Jesli juz to kup normalna wersje, albo badz piratem tak jak my :D
--- Koniec cytatu ---
Hehe i zaloz sobie jeszcze opaske na 1 oko ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej