Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 w Vobisie - Home Premium BOX za 499 zł

<< < (25/39) > >>

michau:

--- Cytuj ---Witam,

Ponieważ na razie Microsoft Polska powstrzymuje się z potwierdzeniem odnośnie występowania razem lub osobno obu wersji, za każdym razem przy złożonym zamówieniu pytamy Państwa o preferowaną wersję. Jeśli się okaże, że będą one w jednym pudełku nie będziemy oczywiście rozdzielać tych wersji.

Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

Mała nadzieja. Ściema leci z każdej strony.

dread:
A ja ich jak najbardziej rozumiem.. nie wiem czy wywalczyli sobie możliwość przedsprzedaży czy sami na ten pomysł wpadli, ale skoro Microsoft Polska nie podaje im wszystkich potrzebnych informacji n/t dystrybucji Windowsa 7 w Polsce to trudno żeby zobowiązywali się do dostarczenia obu wersji jeśli nagle w Microsofcie stwierdzą że w Polsce osobno będą dystrybuować wersje 32-bit i 64-bit. Taka polska zapobiegawczość ;-)

michau:
MS na pewno wie ale trzyma to dla siebie :D

dread:
Oczywiście że wie i mają już od dawna gotową kampanię marketingową której zapewne częścią jest przedsprzedaż w Vobisie. Ale Microsoft to kolos i kanałów dystrybucji najwyraźniej nie traktuje jak równorzędnych partnerów  ;)

michau:
Po krótkim namyśle mogę powiedzieć że jak będzie dobry wiatr to się tylko zyska i dadzą dwie wersje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej