Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 w Vobisie - Home Premium BOX za 499 zł

<< < (24/39) > >>

lysyn:
Tak.

michau:
To może i warto kupić u nich, tylko płytki nie będziemy mieli. Ktoś pisał, że MS wysyła. Ciekawe czy by wysłał w tej sytuacji? A jak sprawa z dodatkową płytka z przeglądarką?

KilKr:

--- Cytat: michau w 22 Lipiec 2009, 10:16:25 ---No i udało się im złapać nie jednego. Ale czy jak ktoś zakupi teraz w Vobisie 32-bitowy W7 to chyba może przesiąść się na 64-bity legalnie?

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: michau w 22 Lipiec 2009, 10:25:56 ---To może i warto kupić u nich, tylko płytki nie będziemy mieli. Ktoś pisał, że MS wysyła. Ciekawe czy by wysłał w tej sytuacji? A jak sprawa z dodatkową płytka z przeglądarką?

--- Koniec cytatu ---
Jeśli MS się od tego odcina to obawiam się też że nic nie będzie wysyłał, a przesiąść się pewnie będzie można..... za pomocą Windows Antytime Upgrade. Rozmawiałem ze znajomym od jednego z dystrybutorów, który tak się składa obsługuje Vobis. Może uda mu się dowiedzieć czegoś więcej na temat u źródła.

dread:
Może to element nowego podejścia Microsoft Polska - oferowanie wersji BOX taniej, za to z jednym rodzajem systemu. W sumie dla mnie to jest obojętne bo i tak wolę 64-bitowy system (mam 4GB RAM i będzie się to raczej zwiększać niż zmniejszać). Zobaczymy. Na razie wysłali mi z Vobisu maila że moja klawiatura zostanie za niedługo wysłana. Super, tylko zamawiałem myszkę ;-)

KilKr:

--- Cytat: dread w 22 Lipiec 2009, 10:41:10 ---Może to element nowego podejścia Microsoft Polska - oferowanie wersji BOX taniej, za to z jednym rodzajem systemu. W sumie dla mnie to jest obojętne bo i tak wolę 64-bitowy system (mam 4GB RAM i będzie się to raczej zwiększać niż zmniejszać). Zobaczymy. Na razie wysłali mi z Vobisu maila że moja klawiatura zostanie za niedługo wysłana. Super, tylko zamawiałem myszkę ;-)

--- Koniec cytatu ---
Zamawiałeś myszkę ale pewnie to Vobis decyduje co dostaniesz  ;D ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej