Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

czym się różni windows 7 od xp?

<< < (3/10) > >>

Sotom:

--- Cytat: rynio w 20 Czerwiec 2009, 00:27:59 ---
--- Cytat: Sotom w 20 Czerwiec 2009, 00:21:28 ---Dla mnie ten system jest lepszy od XP i tyle

--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Dla mnie ten system jest lepszy od XP i tyle
--- Koniec cytatu ---

Domowe przedszkole wszystkie dzieci kocha... Chłopie piszesz na poziomie przedszkolaka!! "lepszy bo tak"... Proszę o konkrety, a visty to Ja nie wiem do czego jej używałeś, Ja ze wszystkich nowych sprzętów ją usuwałem, bo to kaszana, nawet M$ mówił, że vista to tylko system przejściowy, ale dzieci się jarały..

--- Koniec cytatu ---
Ciebie chyba nie kocha...
Konkrety juz masz podane. Czego chcesz wiecej? Wypisania wszystkich funkcji Sevena? Wybacz ale uzyj sobie google bo za Ciebie nikt nie będzie tego robił.
A Visty dziecko uzywałem w domu i nigdy nie mialem z tym systemem problemów mimo iż to był "przejsciowy system".

Jest lepszy i tyle. Tak bede pisał bo tak mi się podoba. Jak mowilem chcesz spis funkcji Seven uzyj Google. Nie bede się rozpisywał tylko dlatego że Ty jarasz się dalej XP...

--- Cytuj ---PS. Nie bawi was to, że osoby instalujące Sevena, po XP, jarają się funkcjami niedocenianymi w Viście Co? Chichot
--- Koniec cytatu ---

Jasne że bawi bo wiekszosc funkcji było juz w Viscie no ale wtedy były bee a teraz są cacy ;)

rynio:

--- Cytat: lolasher ---Taki sam styl, to nie jest taki sam interface. A tym się rózni windows 7 od tej twojej przeróbki xp, że od sam pobiera stery z neta, a przeróbka ma tylko to co do niej jest dodane (tak się domyślam, że przeróbka, bo piszesz "zoptymalizowany(czyli wywalenie połowy"niby" zbędnych funkcji)" i że ma wszystkie sterowniki). Interface mi się bardzo podoba, nie ze względu na wygląd, ale na wygodę używania.

--- Koniec cytatu ---

No tak ale mam też na drugim komputerze win xp z sp3 z najnowszymi uaktualnieniami, nie ma żadnej przeróbki ani nie przerabiany i działa szybciej od windows 7, w ogóle szybciej się bootuje, czasy reakcji nie są wolniejsze.., więc ?

--- Cytuj ---Lepszy nie lepszy, powiem ci, że nie można się cofać, a xp powoli nie będzie w pełni obsługiwał nowych gier programów, a w końcu i sprzętu.
--- Koniec cytatu ---

Tak samo mówili w przypadku visty...

--- Cytuj ---Szczerze ci powiem, że jak nie widzisz zbytniej róznicy to zostań przy tym XP. Podejrzewam, że wszystkie ułatwienia i uzprawnienia nazwiesz przekleńsktwem.
--- Koniec cytatu ---

Zależy jakie?

PS. Nie bawi was to, że osoby instalujące Sevena, po XP, jarają się funkcjami niedocenianymi w Viście Co?

te zbędne fajerwerki?

--- Cytat: Sotom ---Konkrety juz masz podane. Czego chcesz wiecej? Wypisania wszystkich funkcji Sevena? Wybacz ale uzyj sobie google bo za Ciebie nikt nie będzie tego robił.

--- Koniec cytatu ---

Gdzie te konkrety? Jedynie parę argumentów.. I co mi niby da ta lista funkcji będę się przy nich masturbował czy co? Mnie interesuje jak te funkcje sprawdzają się w praktyce, to tak jak ten system rozpoznawania mowy w viście, z którego wszyscy się nabijali, ale w teorii był COOL..

Sotom:

--- Cytat: rynio w 20 Czerwiec 2009, 00:39:26 ---Gdzie te konkrety? Jedynie parę argumentów.. I co mi niby da ta lista funkcji będę się przy nich masturbował czy co? Mnie interesuje jak te funkcje sprawdzają się w praktyce, to tak jak ten system rozpoznawania mowy w viście, z którego wszyscy się nabijali, ale w teorii był COOL..

--- Koniec cytatu ---

A rob co chcesz przy tej liscie.
System rozpoznawania mowy nie działa w wersji PL i to kazdy wie. Jesli umiesz poprawnie mowic po angielsku to wtedy staję sie to bardzo przydatną funkcja nieraz.
Jak chcesz wiedziec jak sie sprawuja w praktyce to slyszales o czymś takim jak np VirtualBox?

marusg:
rynio,wytłumacz mi poco przyszedłeś na forum windows 7 tylko po to aby nas przekonać że on jest beee, XP jest cacy? to używaj go i nie wmawiaj że stary "kastrowany" system z nakładkami jest lepszy od nowego "siódmego" cudu od Microsoftu. Nie żebym miał coś do xp,ale po prostu na nowych maszynach lepiej sprawdza się siódemka

sam potestujesz, sam odkryjesz gdzie jest lepszy,

sCooBy^:
Dla mnie Windows 7 się wystarczająco szybko bootuje (kompa rzadko wyłączam inaczej niż przez tryb uśpienia), czasy reakcji są dla mnie w pełni zadowalające a gry chodzą lepiej.

--- Cytuj ---Gdzie te konkrety? Jedynie parę argumentów.. I co mi niby da ta lista funkcji będę się przy nich masturbował czy co? Mnie interesuje jak te funkcje sprawdzają się w praktyce, to tak jak ten system rozpoznawania mowy w viście, z którego wszyscy się nabijali, ale w teorii był COOL..
--- Koniec cytatu ---

A powiedz kogo to tak na prawdę interesuje co Ciebie interesuje?

Jak Ci pasuje instaluj, nie to nie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej