Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Biznes na windows 7
Jooseph:
Linuks'a według cennika Windows? Goth jak nic zaliczy komende w tę niedzielę.
Precello:
ale namawiasz do kupna pronumeraty :D
sam widziałem na swojej poczcie reklame tej prenumeraaty dzien przed wszczęciem tej dyskusji... Nawet przeczuwałem, że dyskusja się rozpocznie :D Ale nie przyposzczałem, że ktos z prenumeraty przyjdzie dyskutować - pewien plus dla was, bo widać, że nie jestescie obojetni.
Prenumerata, choć wydaje mi sie śmieszne to co mam za darmo z internetu kupować w kiosku. No ale coż, przyposzczam, że i nawet na bazarkach typu stadion w wawie, ktory skasowali. teraz sie rozleźli :P - będą sprzedawać za symboliczną opłata system Windows 7 :P
Tak czy owak - ci którzy mają słabe łacze lub jego nie mają :O (ale stawiam na tych ze słabym łączem) i ci którzy nie chca sobie zawracac głowę torrentami itp (są tacy, mimo, ze mają dobry net to nic nie ściagają) lub ci ktorzy jak wspomniałeś, będa chcieli mieć fakture :P - kupia wszystko co zawiera słowa "nowy", "Windows 7", "Darmowy przez rok".
Konkludując - jest popyt ;)
Croc:
Dla mnie dołączanie Windowsa 7 do pisma to żerowanie na naiwności. Nie wierzę, że użytkownicy słali maile z taką prośbą. Ktoś, kto umie wysłać mail raczej potrafi ściągnąć sobie sam od Microsoftu. Marketing, marketing. Pan Łukasz pisze bardzo ładnie, och i ach, a wy to łykacie jak dropsa. Takie coś miało sens w dobie modemów. A podobno reklamy na forum są zakazane...
Precello:
Przecież nikt nie mowi że to łykamy ale jest prawdą to, że nawet jeżeli jestesmy dobrze zinformatyzowani (patrz. termin społeczeństwo informacyjne) to i tak jakiś tam popyt na to będzie. Koncze Zarządzanie i Marketing to wiem :P pozatym wszystko sie da sprzedać - nawet powietrze! (podatki klimatyczne hle hle hle)
Mirahz:
Moje zdanie jest takie, że nikt nikogo nie zmusza do kupowania tego czasopisma. Jeśli ktoś uważa, że warto wydać pieniądze na prenumeratę, to jego sprawa. Ja np. wolę ściągnąć z sieci (na szczęście jeszcze mam wybór).
Dobrze, że temat został poruszony.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej