Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Biznes na windows 7

<< < (12/13) > >>

Croc:
Racja, ale nie można nie negować czegoś "bo każdy ma wybór". Narkotyki są ok, bo nikt nas nie zmusza do ćpania. Swoimi opiniami chcę przekazać, że ktoś tu robi nieładnie.

lukas_gab:
Robił by nie ładnie jak by cie zmuszał do kupna.

BTW. Narkotyki nie są złe, w niektórych przypadkach pożądane np. morfina, eksperymenty z LSD , amfetamina... a faktem jest ze nikt niekogo nie zmusza do jarania wiadrami marihuany, czy wciągania koki.

lukasz_bigo:

--- Cytat: Croc w 19 Czerwiec 2009, 16:43:14 ---Racja, ale nie można nie negować czegoś "bo każdy ma wybór". Narkotyki są ok, bo nikt nas nie zmusza do ćpania. Swoimi opiniami chcę przekazać, że ktoś tu robi nieładnie.

--- Koniec cytatu ---

Proszę mi wybaczyć, ale Pana argument nie jest najlepszy (co wykazał również mój poprzednik). Z prenumeratą dostaje Pan coś, czego w inny sposób otrzymać nie można (wyjątek: bardzo bliska współpraca z Microsoftem). Za darmo. Owszem, może Pan pobrać ISO z Internetu - przecież nikt tego nie neguje. Ale obraz Ubuntu też można pobrać z Internetu, a mimo to akcja ShipIt cieszy się olbrzymią popularnością.

OK, jest Pan niezadowolony z naszej akcji - w porządku. Ale czy gdy PC World Komputer jako pierwszy w Polsce (tak, tak, nasz wydawca pozwala redakcji na takie awangardowe wybryki; i chwała mu za to!) dodał płytę CD do gazety, też mówił Pan, że to bez sensu, bo nikt nie ma czytnika?

Zupełnie nie rozumiem Pana argumentacji, chociaż - oczywiście - ją szanuję.

Pozdrawiam
Łukasz Bigo
PC World

Ps. Z tą płytą CD to była śmieszna sprawa, bo CD-ROMy mało kto w Polsce miał, a tymczasem sprzedaliśmy bodaj 120 procent nakładu (czyli nakład plus dodruki). /uwaga, mogę tutaj odrobinę mijać się z prawdą, bo jestem młody stażem i tę historię słyszałem tylko z opowieści ludzi, którzy słyszeli ją od innych/

sCooBy^:
Jak dla mnie to fajna sprawa, taka płytka oryginalna z wersją RC. Jak by była tak ślicznie ohologramowana jak oryginalna płyta DVD Visty to bym zamówił sobie prenumeratę dla takiej płytki ;)

Croc:
A na cholerę ci piękna płyta z wersją RC? ??? Jak wyjdzie już Windows 7 to będziesz się na nią napalał czy jak?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej