Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 - 6.1.7201.0.winmain_win7ids_sp.090601

<< < (100/108) > >>

Madzia:

--- Cytat: kamilionaire w 11 Czerwiec 2009, 09:51:47 ---no ja nie moge, poprostu idioci się tu wydopiadają, myślą że powiedzą że vista to syf bez żadnego potwierdzenia w rzeczywistości i dołączą do reszty idiotów co to w kółko powtarzają w internecie i się jeszcze tym chlubią, że są w większości

--- Koniec cytatu ---
Wiekszosc narzeka na Viste, a XP i 7 chwala, wiec sam wyciagnij wnioski. Bez powodu nikt by nie narzekal. Proste i logiczne, ale chyba nie dla ciebie :D

kamilionaire:

--- Cytat: Madzia w 10 Czerwiec 2009, 23:58:09 ---
--- Cytat: TrAnc w 10 Czerwiec 2009, 23:53:23 ---
--- Cytat: McVein w 10 Czerwiec 2009, 23:12:33 ---
--- Cytat: TrAnc w 10 Czerwiec 2009, 22:50:38 ---ja tam mysle ze wszyscy viste krytykuja bo maja przedpotowy sprzet komp za 600zl juz potrafi ciagnac viste bez problemu . Mysle ze roznica pomiedzy XP a starsza wersja (przyznam szczerze ze nie wiem ktora jeszcze byla na tym samym jadrze) byla kolosalna XP byl udanym systemem wiec mam nadzieje ze roznica pomiedzy vista a 7  tez bedzie bardzo duza

--- Koniec cytatu ---

XP jest oparty o jądro WINDOWS 2000.

Co do visty to tu racji do konca nie masz, spróbuj sobie jak masz możliwośc postawic viste na Pentium4 1.6 GHz i 512Ramu bo takiego kompa mozesz uzyskać wlaśnie za takie pieniądze. Efekt bedzie odwrotny na niekorzyść Visty w porównaniu jakbyś postawił na tej samej konfiguracji sprzetowej win7

--- Koniec cytatu ---

no za 600 to mozesz miec lepszy sprzet np jak ten :
http://allegro.pl/item658821196_2x2_7ghz_athlon64_x2_7750_2gb_800_gef7025_512mb.html
jest tylko minus ze nie ma dysku twardego i dvd

--- Koniec cytatu ---
Minusem jest tez chyba plyta glowna ;D

--- Koniec cytatu ---
nie sądzę, płyta jest przyzwoita, zresztą marka asrock się wyrobiłą tak jak palit. pozatym przedostatni rekord podkręcania procka (teraz nie pamiętam czy i7 czy Phenoma) został uzyskany na płycie właśnie asrock'a

robert79513:

--- Cytat: kamilionaire w 11 Czerwiec 2009, 09:51:47 ---no ja nie moge, poprostu idioci się tu wydopiadają, myślą że powiedzą że vista to syf bez żadnego potwierdzenia w rzeczywistości i dołączą do reszty idiotów co to w kółko powtarzają w internecie i się jeszcze tym chlubią, że są w większości. jak się nie umie używać systemu to się go nie używa i najlepiej powiedzieć, że to syf bo tak najwygodniej

--- Koniec cytatu ---

To jest forum dla fanow win 7 wiec daruj sobie te gadki o wyzszosci visty bo w to juz dawno nie wiezy w to ten kto zainstalowal win 7 i ma jako takie pojecie o tym jak rozwiazac kilka malych problemow.

Co do tego sprzetu z allegro to nie jest zly poza tym ze koles nieco zawyzyl mozliwosci karty graficznej ktora ma 256 MB a nie 512  :P

Madzia:

--- Cytat: kamilionaire w 11 Czerwiec 2009, 10:00:43 ---
--- Cytat: Madzia w 10 Czerwiec 2009, 23:58:09 ---
--- Cytat: TrAnc w 10 Czerwiec 2009, 23:53:23 ---
--- Cytat: McVein w 10 Czerwiec 2009, 23:12:33 ---
--- Cytat: TrAnc w 10 Czerwiec 2009, 22:50:38 ---ja tam mysle ze wszyscy viste krytykuja bo maja przedpotowy sprzet komp za 600zl juz potrafi ciagnac viste bez problemu . Mysle ze roznica pomiedzy XP a starsza wersja (przyznam szczerze ze nie wiem ktora jeszcze byla na tym samym jadrze) byla kolosalna XP byl udanym systemem wiec mam nadzieje ze roznica pomiedzy vista a 7  tez bedzie bardzo duza

--- Koniec cytatu ---

XP jest oparty o jądro WINDOWS 2000.

Co do visty to tu racji do konca nie masz, spróbuj sobie jak masz możliwośc postawic viste na Pentium4 1.6 GHz i 512Ramu bo takiego kompa mozesz uzyskać wlaśnie za takie pieniądze. Efekt bedzie odwrotny na niekorzyść Visty w porównaniu jakbyś postawił na tej samej konfiguracji sprzetowej win7

--- Koniec cytatu ---

no za 600 to mozesz miec lepszy sprzet np jak ten :
http://allegro.pl/item658821196_2x2_7ghz_athlon64_x2_7750_2gb_800_gef7025_512mb.html
jest tylko minus ze nie ma dysku twardego i dvd

--- Koniec cytatu ---
Minusem jest tez chyba plyta glowna ;D

--- Koniec cytatu ---
nie sądzę, płyta jest przyzwoita, zresztą marka asrock się wyrobiłą tak jak palit. pozatym przedostatni rekord podkręcania procka (teraz nie pamiętam czy i7 czy Phenoma) został uzyskany na płycie właśnie asrock'a

--- Koniec cytatu ---
Dlatego napisalam "chyba", bo nie bylam pewna, ale asrock to zawsze bylo badziewie, nie to co asus czy gigabyte :D

kamilionaire:

--- Cytat: Madzia w 11 Czerwiec 2009, 09:55:04 ---
--- Cytat: kamilionaire w 11 Czerwiec 2009, 09:51:47 ---no ja nie moge, poprostu idioci się tu wydopiadają, myślą że powiedzą że vista to syf bez żadnego potwierdzenia w rzeczywistości i dołączą do reszty idiotów co to w kółko powtarzają w internecie i się jeszcze tym chlubią, że są w większości

--- Koniec cytatu ---
Wiekszosc narzeka na Viste, a XP i 7 chwala, wiec sam wyciagnij wnioski. Bez powodu nikt by nie narzekal. Proste i logiczne, ale chyba nie dla ciebie :D

--- Koniec cytatu ---
a co Ty się ciągle odwołujesz do tej większości, sama podaj jakiś powód czemu to niby xp i 7 są takie świetne a vista to syf, tylko znowu nie zaczynaj, że Ci muli bo to jest żałosne. ja jak już pisałem wcześniej wcale nia mam mocnego kompa, a tak naprawdę niedługo można będzie go oddać do muzeum (spec w opisie), a nie wychwalam pod niebiosa xp i 7 bo zwyczajnie vista działa mi lepiej, a w dodatku np nie mam problemów ze sterwonikami tak jak w xp jak już pisałem wcześniej

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej