Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 - 6.1.7201.0.winmain_win7ids_sp.090601
robert79513:
I tu sie z Madzia musze zgodzic moj kumpel mial plyte tej firmy to po 3 latach mu padla ;)
A wczesniej tez cos przy niej naprawial bo mu wysiadla :D
kamilionaire A jaki system masz w podpisie wymieniony? :D
kamilionaire:
--- Cytat: robert79513 w 11 Czerwiec 2009, 10:01:12 ---
--- Cytat: kamilionaire w 11 Czerwiec 2009, 09:51:47 ---no ja nie moge, poprostu idioci się tu wydopiadają, myślą że powiedzą że vista to syf bez żadnego potwierdzenia w rzeczywistości i dołączą do reszty idiotów co to w kółko powtarzają w internecie i się jeszcze tym chlubią, że są w większości. jak się nie umie używać systemu to się go nie używa i najlepiej powiedzieć, że to syf bo tak najwygodniej
--- Koniec cytatu ---
To jest forum dla fanow win 7 wiec daruj sobie te gadki o wyzszosci visty bo w to juz dawno nie wiezy w to ten kto zainstalowal win 7 i ma jako takie pojecie o tym jak rozwiazac kilka malych problemow.
--- Koniec cytatu ---
jakbyś dokładnie czytał co pisałem na tym forum to byś wiedział, że używałem cały czas 7 obok visty i dokonałem porównania tych os'ów na miom kompie no i vista działa narazie lepiej, może final 7 i sterowniki to zmienią, ale narazie jest jak jest i wcale nie jestem żadnym fanboyem visty, poprostu piszę jak jest
kamilionaire:
--- Cytat: robert79513 w 11 Czerwiec 2009, 10:06:46 ---
kamilionaire A jaki system masz w podpisie wymieniony? :D
--- Koniec cytatu ---
fakt, używam teraz seven obok visty, ale nie zmienia to faktu że vista działa mi lepiej i nie piszę od razu że 7 to syf jak niektórzy na temat visty
Madzia:
--- Cytat: kamilionaire w 11 Czerwiec 2009, 10:05:46 ---
--- Cytat: Madzia w 11 Czerwiec 2009, 09:55:04 ---
--- Cytat: kamilionaire w 11 Czerwiec 2009, 09:51:47 ---no ja nie moge, poprostu idioci się tu wydopiadają, myślą że powiedzą że vista to syf bez żadnego potwierdzenia w rzeczywistości i dołączą do reszty idiotów co to w kółko powtarzają w internecie i się jeszcze tym chlubią, że są w większości
--- Koniec cytatu ---
Wiekszosc narzeka na Viste, a XP i 7 chwala, wiec sam wyciagnij wnioski. Bez powodu nikt by nie narzekal. Proste i logiczne, ale chyba nie dla ciebie :D
--- Koniec cytatu ---
a co Ty się ciągle odwołujesz do tej większości, sama podaj jakiś powód czemu to niby xp i 7 są takie świetne a vista to syf, tylko znowu nie zaczynaj, że Ci muli bo to jest żałosne. ja jak już pisałem wcześniej wcale nia mam mocnego kompa, a tak naprawdę niedługo można będzie go oddać do muzeum (spec w opisie), a nie wychwalam pod niebiosa xp i 7 bo zwyczajnie vista działa mi lepiej, a w dodatku np nie mam problemów ze sterwonikami tak jak w xp jak już pisałem wcześniej
--- Koniec cytatu ---
Powod ze muli jest zalosny w/g ciebie? To jest glowny powod. Po co mi system ktory nie dziala jak powinien.
kamilionaire:
--- Cytuj ---Powod ze muli jest zalosny w/g ciebie? To jest glowny powod. Po co mi system ktory nie dziala jak powinien.
--- Koniec cytatu ---
tak, vista muli a vista po "liftingu" śmiga, jakoś dziwnie to brzmi ;) wydaje mi się, że ty poprostu wyolbrzymiasz
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej