Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 - 6.1.7201.0.winmain_win7ids_sp.090601
tommy504:
--- Cytuj ---Wiadomo już, kiedy ma wyjść RTM?
--- Koniec cytatu ---
19-22 lipca dla partnerów Technet/MSDN ;D czyli i na torrentach już będzie LEAK RTM :P
Oficjalna premiera systemu Windows 7 ma odbyć się 22.października br. Proces developmentu systemu zakończy się w połowie lub pod koniec przyszłego miesiąca, aby dopełnić tej daty. Najbliżej prawdy w przepowiedniach był więc przedstawiciel firmy Acer, który podał 23.10.2009 jako oficjalną datę...
madhunt3r:
Ja wogole nie jestem zadowolony z tego Builda 7201. Owszem jest szybszy od 7100 ale filmy DVD wogole nie dzialaja. Probowalem instalować kodeki, nic nie pomaga. Ciągle wyskakuje ze sterownik nie odpowiada nvlddmkm.sys :/ instalowalem najnowsze sterowniki do karty,starsze probowalem i nic nadal to samo. Dodatkowo WMP nie otwiera mi filmikow roznych sa rozne kolory tylko. Ogolnie ten build ma powazne bugi. Ma ktoś pomysł na ten nieszczesny błąd ze sterownikiem karty graficznej?? nvlddmkm.sys Z gory dziekuje i czekam na kolejne buildy BARDZIEJ dopracowane.
silvereu:
Ehhhh... A ja chyba już dzisiaj się tym Build-em nie nacieszę... :/
Jest 96% ściągania, ale 0 seed-ów, za to 139 peer-ów. Nie wiem, czy wywalili czy co. Chyba jakiś niedobry *.torrent trafiłem. Prędkość pobierania to oczywiście 0, a w najlepszym przypadku co jakiś czas dochodzi do 0.1 kB/s.
Byłby ktoś tak miły i zarzucił sprawdzony, to może jeszcze w weekend da radę, żebym sobie przetestował.
Z góry dziękuję.
Jooseph:
U mnie nie ma problemów z filmami DVD ::) Dziwne... jaką wersję sterowników posiadasz i w czym próbujesz odpalać filmy?
matys1:
--- Cytat: silvereu w 06 Czerwiec 2009, 11:40:12 ---Ehhhh... A ja chyba już dzisiaj się tym Build-em nie nacieszę... :/
Jest 96% ściągania, ale 0 seed-ów, za to 139 peer-ów. Nie wiem, czy wywalili czy co. Chyba jakiś niedobry *.torrent trafiłem. Prędkość pobierania to oczywiście 0, a w najlepszym przypadku co jakiś czas dochodzi do 0.1 kB/s.
Byłby ktoś tak miły i zarzucił sprawdzony, to może jeszcze w weekend da radę, żebym sobie przetestował.
Z góry dziękuję.
--- Koniec cytatu ---
Wyslalem Ci na maila idzie pelna para dzisiaj sciagnalem, 32bit.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej