Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 - 6.1.7201.0.winmain_win7ids_sp.090601

<< < (85/108) > >>

madhunt3r:

--- Cytat: Jooseph w 06 Czerwiec 2009, 11:45:08 ---U mnie nie ma problemów z filmami DVD  ::) Dziwne... jaką wersję sterowników posiadasz i w czym próbujesz odpalać filmy?

--- Koniec cytatu ---

Najnowsza ze Nvidii pobraną mam... a film DVD wszystkim co sie da WMP, Power DVD i inne i nic wywala blad nvlddmkm.sys. Na 7100 bylo wszystko w porzadku wiec cos skopali w tym buildzie.

BlackJungle:

--- Cytat: madhunt3r w 06 Czerwiec 2009, 11:59:05 ---
--- Cytat: Jooseph w 06 Czerwiec 2009, 11:45:08 ---U mnie nie ma problemów z filmami DVD  ::) Dziwne... jaką wersję sterowników posiadasz i w czym próbujesz odpalać filmy?

--- Koniec cytatu ---

Najnowsza ze Nvidii pobraną mam... a film DVD wszystkim co sie da WMP, Power DVD i inne i nic wywala blad nvlddmkm.sys. Na 7100 bylo wszystko w porzadku wiec cos skopali w tym buildzie.

--- Koniec cytatu ---

nie mam żadnych problemów w tym bulidzie z dvd. Instalowałem na czterech już różnych maszynach i właśnie sprawdziłem i jest git i w wmp i power dvd. Dziwne.
To nie wina bulidu.

madhunt3r:
Jednak wina buildu bo powtarzam na poprzednich było wszystko ok. No nic poczekam na inny build.

BlackJungle:

--- Cytat: madhunt3r w 06 Czerwiec 2009, 12:03:48 ---Jednak wina buildu bo powtarzam na poprzednich było wszystko ok. No nic poczekam na inny build.

--- Koniec cytatu ---

ja bym na twoim miejscu z ciekawości zrobił reinstal.

djdandi:
hmm dziwne bo skoro u innych jest ok to nie wiem w czym może być problem może inni instalowali jakieś inne kodeki

Ale ten turek sie streszcza a niech go...
czekamy i czekamy hehe

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej