Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 - 6.1.7201.0.winmain_win7ids_sp.090601
Wilq2006:
W końcu coś się ruszyło z tymi LIPami,
--- Cytuj ---Russian , Turkish , Espanol , German , Italian (x86) , Ukrainian
has been completed
--- Koniec cytatu ---
kowalmisiek:
--- Cytat: Zbychu w 05 Czerwiec 2009, 23:53:19 ---
--- Cytat: kowalmisiek w 05 Czerwiec 2009, 23:29:42 ---W takim tempie to szybciej wyjdzie nowy build niz te lipy. Ja tez juz koncze bo nie mam nerwow do tego. PS mam do was pytanie. czy ta strona u was sie tez w internet explorerze nie wczytuje? [strona nie jest już dostępna] Ja ja otwieram w firefoxsie bo w IE zaczyna mi sie ladowac i po chwili znika i biale tlo zostaje i nic poza nim
--- Koniec cytatu ---
Zjedź w dół porządnie to zobaczysz tą stronę... ona jest tylko ma taki długi biały nagłówek. :D
--- Koniec cytatu ---
Zgadza sie. Ale jaja, a na Firefoxsie tego bledu niema. A spolszczenia jak nie bylo tak go niema
--- Cytat: Wilq2006 w 06 Czerwiec 2009, 09:22:06 ---W końcu coś się ruszyło z tymi LIPami,
--- Cytuj ---Russian , Turkish , Espanol , German , Italian , Ukrainian
has been completed
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Jest no ale w takim tempie to RTM sie doczekamy zanim ten turek wyda PL
tommy504:
Strona jest przeładowana i dlatego tak wolno wczytuje, u mnie jak dobrze idzie to 2 minuty ładuje :)
kowalmisiek:
E to u mnie troche szybciej. Jakies 15 sekund moze 20 mi sie laduje. Dodal italian x86. Tak ze chyba cos powoli zaczal wrzucac
Feniks:
--- Cytuj ---co do 7201 jesli ci nie przeszkadza blad zwiazany z niezapamietywaniem hasla przy laczeniu sie z netem to tez mozna go smialo instalowac
--- Koniec cytatu ---
Wolałbym, żeby tego błędu nie było.
--- Cytuj ---słyszałem o tym skrypcie, ale po co takie zabiegi jak to powinno być automatyczne?
--- Koniec cytatu ---
Też tak uważam.
--- Cytuj ---Feniks build 7127 jest tak samo stabilny jak i 7100 a napewno jest ulepszony
--- Koniec cytatu ---
Więc pobieram 7127.
--- Cytuj ---Jest no ale w takim tempie to RTM sie doczekamy zanim ten turek wyda PL
--- Koniec cytatu ---
Wiadomo już, kiedy ma wyjść RTM?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej