Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Dzielenie dysku na partycje
sebian:
--- Cytat: KtośNieCoś w 03 Czerwiec 2009, 20:24:44 ---Partition Magic 8 - nie polecam. Pod Windows 7 build 7127 x64, jeszcze przed włączeniem programu, nie działał, a po ponownym uruchomieniu komp nie odpalił a dysk uszkodził się. Dodam, że nawet go NIE URUCHOMIŁEM.
--- Koniec cytatu ---
To mi się wydaje ciut dziwne, bo skoro nawet nie uruchomiłeś programu to raczej watpie aby uszkodzenie dysku było jego sprawka... dokoncze wypowiedz pozniej... zwijam na browar... :P
robert79513:
--- Cytat: Madzia w 02 Czerwiec 2009, 20:46:47 ---Partition Magic 8 jest chyba najłatwiejszy. Nie powiem ci dokladnie jak, bo jakos nie moge zainstalowac na win7. Chyba za stary :-\
--- Koniec cytatu ---
Moja rada Madziu nie tykaj sie tego programu na win 7 przez niego wcielo mi 2 partycje po 135 GB do polowy zaladowane danymi na szczescie udalo mi sie odzyzkac ;D
Serkus:
--- Cytat: robert79513 w 04 Czerwiec 2009, 09:01:17 ---
--- Cytat: Madzia w 02 Czerwiec 2009, 20:46:47 ---Partition Magic 8 jest chyba najłatwiejszy. Nie powiem ci dokladnie jak, bo jakos nie moge zainstalowac na win7. Chyba za stary :-\
--- Koniec cytatu ---
Moja rada madziu nie tykaj sie tego programu na win 7 przez niego wcielo mi 2 partycje po 135 GB do polowy zaladowane danymi na szczescie udalo mi sie odzyzkac ;D
--- Koniec cytatu ---
Ściągnąłem pełną wersję Partition Magic 8 i teraz spróbuje podzielić dysk :P Chyba mam rację nie?
lordzik24:
EASEUS Partition Master 3.5 Home Edition - na Windows 7 b7127 działał bez zarzutu
Wojtek:
A ja upierać się będę przy GParted Live i odradzać będę zdecydowanie wszelkie programy dające możliwość przesunięcia partycji, a działające pod kontrolą Windows.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej