Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Dzielenie dysku na partycje

<< < (5/8) > >>

rutus:
Witam
Pewnie że warto popróbować, najpierw zrób kopie swoich danych - bo nigdy nic nie wiadomo i "profesjonalistom się zdarzy" i polecam produkt acronics'a , partition magic8 nie jest rozwijany od jakiś 5lat więc czasami dziwne rzeczy mogą się robić(mi kiedyś usunął nie tą co trzeba partycję, ale mbrwork odzyskał) , paragon też jest dobry. Polecam jednak troszkę poczytać (na forach i różnych opisów) żeby mieć podstawowe pojęcie i na pewno sobie poradzisz. Zawsze jest ten pierwszy raz - tylko zarchiwizuj sobie najważniejsze dane przed zabawą - przezorny zawsze ubezpieczony, a potem jak nie wyjdzie to tylko ... instalka xp z podziałem na partycje, ale przynajmniej popróbujesz
pozdrawiam

KtośNieCoś:
Partition Magic 8 - nie polecam. Pod Windows 7 build 7127 x64, jeszcze przed włączeniem programu, nie działał, a po ponownym uruchomieniu komp nie odpalił a dysk uszkodził się. Dodam, że nawet go NIE URUCHOMIŁEM.

michau:
Paragon Partition Manager działa i proponuję go używać ale płatny  :-\

Madzia:

--- Cytat: rutus w 03 Czerwiec 2009, 20:20:12 ---partition magic8 nie jest rozwijany od jakiś 5lat
--- Koniec cytatu ---
A powinien, bo wlasnie wtedy kupil go Symantec. Tak wyczytałam ;D

--- Cytat: KtośNieCoś w 03 Czerwiec 2009, 20:24:44 ---Partition Magic 8 - nie polecam. Pod Windows 7 build 7127 x64, jeszcze przed włączeniem programu, nie działał, a po ponownym uruchomieniu komp nie odpalił a dysk uszkodził się. Dodam, że nawet go NIE URUCHOMIŁEM.

--- Koniec cytatu ---
Trudno zeby dzialala taka stara wersja na win7.

niezawodny:
G-Parted dla mnie rewelacja i w dodatku legal za free

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej