Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Microsoft Testuje Windows 7 M3 Build 6780

<< < (6/17) > >>

tbgkol:

--- Cytat: lukasz21 w 19 Wrzesień 2008, 18:08:14 ---Trochę się zakręciłem i nie mówiłem o jakości tylko o szybkości.

--- Cytat: tbgkol w 19 Wrzesień 2008, 17:15:50 ---Właściwie każdy nowszy system jest wydajniejszy na nowszym sprzęcie, np. Vista na 4 GB RAM i 3,0 GHz(procesor) lepiej wypada niż XP.

--- Koniec cytatu ---

Jakbyś uruchomił Vistę i XP na tym samym sprzęcie to wydaje mi się że XP by szybciej działał od Visty.

--- Koniec cytatu ---

Nie zdaje mi się

lukasz21:
I co że Ci się nie zdaje.
To jest logiczne że XP by był szybszy na tym samym sprzęcie co Vista. Bo takie jest założenie twórców Windowsa żeby miał większe wymagania i żeby ludzie musieli kupować nowy sprzęt tylko dlatego by sobie poklikać w Windowsie (już nie mówiąc o graniu).

tbgkol:
Sprawdź sobię
http://republika.onet.pl/22477,25,1,,fabryka.html

lukasz21:
To nie pierwsze porównanie XP & Visty i nie ostatnie które czytałem - w każdym są inne wyniki. Co to gier to tu się zgadzam że jak ktoś chce sobie pograć w najnowsze gry na full detalach to lepiej na Viście SP1.

tbgkol:

--- Cytat: lukasz21 w 19 Wrzesień 2008, 18:33:50 ---To nie pierwsze porównanie XP & Visty i nie ostatnie które czytałem - w każdym są inne wyniki. Co to gier to tu się zgadzam że jak ktoś chce sobie pograć w najnowsze gry na full detalach to lepiej na Viście SP1.

--- Koniec cytatu ---

Daj mi linki chociaż 3 porównań ok?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej