Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Microsoft Testuje Windows 7 M3 Build 6780

<< < (7/17) > >>

lukasz21:
Bym musiał poszukać ale trochę ich było.
Ciężko je znaleźć - większość z nich było przed Service Packiem 1 więc trochę nieaktualne. Ja za bardzo nie przejmuje się tymi testami bo większości z nich najbardziej zwracają uwagę na wydajność w grach a ja nie gram za dużo.

tbgkol:

--- Cytat: lukasz21 w 19 Wrzesień 2008, 18:46:30 ---Bym musiał poszukać ale trochę ich było.
Ciężko je znaleźć - większość z nich było przed Service Packiem 1 więc trochę nieaktualne. Ja za bardzo nie przejmuje się tymi testami bo większości z nich najbardziej zwracają uwagę na wydajność w grach a ja nie gram za dużo.

--- Koniec cytatu ---

Może się nie przejmujesz grami, ale to chyba właśnie dzięki grom komputery się tak rozwinęły.

lukasz21:
Gry na rozwój branży IT mają akurat najmniejszy wpływ, bo nie tylko dzięki grom ta branża tak szybko się rozwija. Jak już tak gdybamy to - gdyby nie było Visty to by nie wydano połowy tych gier które wydano po Viście (a przynajmniej nie miałyby takich możliwości jak mają).

tbgkol:

--- Cytat: lukasz21 w 19 Wrzesień 2008, 20:19:53 ---Gry na rozwój branży IT mają akurat najmniejszy wpływ, bo nie tylko dzięki grom ta branża tak szybko się rozwija. Jak już tak gdybamy to - gdyby nie było Visty to by nie wydano połowy tych gier które wydano po Viście (a przynajmniej nie miałyby takich możliwości jak mają).

--- Koniec cytatu ---

No nie wiem, gdyby nie gry i MS to nadal bysmy siedzieli na maszynach o parametrach podobnych tych sprzed 4-5lat.

lukasz21:
Ja nie powiedziałem że MS i gry nie mają żadnego wpływu - pewnie że mają ale nie tak duży jak inne branże.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej