Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Microsoft Testuje Windows 7 M3 Build 6780

<< < (5/17) > >>

lukasz21:
A co takiego napisałem że to później obaliłem??

A już wiem o co chodzi - sorki ale się trochę zakręciłem :), ale tak to jest z Vistą ciężko się wyczaić jaka konfiguracja sprzętowa byłaby do niej najlepsza.

tbgkol:

--- Cytuj ---Znam jednego gościa, który ma 4 GB ramu i mu przymula Vista,
--- Koniec cytatu ---

potem:

--- Cytuj ---ale pewnie dlatego że ma x64 i Ram 667MHz.
--- Koniec cytatu ---

To tak jakbyś chiał mi potwierdzić że nie mam racji że czasem Vista jest wydajniejsza. A za chwilę powiesz że to chyba nie przez Vistę tylko przez RAM.

lukasz21:
Może mi powiesz że Ty nie widzisz różnicy w wydajności Visty na kompie z RAMem 667MHz a 1066MHz - ja miałem okazję pracować na takich kompach i widziałem różnicę, chociaż powiem że szału nie było.

tbgkol:

--- Cytat: lukasz21 w 19 Wrzesień 2008, 17:48:50 ---Może mi powiesz że Ty nie widzisz różnicy w wydajności Visty na kompie z RAMem 667MHz a 1066MHz - ja miałem okazję pracować na takich kompach i widziałem różnicę, chociaż powiem że szału nie było.

--- Koniec cytatu ---

Nie mowiłem że nie ma różnicy, tylko że najpierw obaliłeś moje zdanie, a za chwilę powiedziałeś że to zależy od jakości RAMu.

lukasz21:
Trochę się zakręciłem i nie mówiłem o jakości tylko o szybkości.

--- Cytat: tbgkol w 19 Wrzesień 2008, 17:15:50 ---Właściwie każdy nowszy system jest wydajniejszy na nowszym sprzęcie, np. Vista na 4 GB RAM i 3,0 GHz(procesor) lepiej wypada niż XP.

--- Koniec cytatu ---

Jakbyś uruchomił Vistę i XP na tym samym sprzęcie to wydaje mi się że XP by szybciej działał od Visty.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej