Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 PL Pack 3.1 (15-07-2009) by sCooBy^
Alastis:
--- Cytat: sCooBy^ w 04 Maj 2009, 12:30:01 ---
--- Cytat: m1a1 w 04 Maj 2009, 12:24:03 ---
--- Cytat: fazzi w 04 Maj 2009, 12:11:41 ---m1a1 - skąd Ty w ogóle mieszkasz?!
--- Koniec cytatu ---
ty sie gowniarzu mi tu nie madrz bo takich "mondrych" jak ty, co tylko "ci" i "ty" niezaleznie od kontekstu i miejsca ZAWSZE napisza z duzej litery jest od groma. Myslisz ze zablysnales, he?
Na duza literke trza sobie zasluzyc matolku.
--- Koniec cytatu ---
Następny zakompleksiony dzieciak, próbujący sie dowartościować, normalny żal;)
No, ale cóż. Żenada. Proponuję nie zwracać uwagi na "polonistę z braku argumentów”;)
--- Koniec cytatu ---
Popieram :)
ziebal:
--- Cytat: m1a1 w 04 Maj 2009, 12:24:03 ---
--- Cytat: fazzi w 04 Maj 2009, 12:11:41 ---m1a1 - skąd Ty w ogóle mieszkasz?!
--- Koniec cytatu ---
ty sie gowniarzu mi tu nie madrz bo takich "mondrych" jak ty, co tylko "ci" i "ty" niezaleznie od kontekstu i miejsca ZAWSZE napisza z duzej litery jest od groma. Myslisz ze zablysnales, he?
Na duza literke trza sobie zasluzyc matolku.
--- Koniec cytatu ---
To jest twój trzeci post, który nie wniósł kompletnie nic nowego do tematu, naubliżał innym użytkownikom i zaczął bezsensowną kłótnię. Ogarnij sie.
Luke:
--- Cytat: sCooBy^ w 04 Maj 2009, 12:14:33 ---A co do zmiany języka plikiem, chyba wygodniej odpalić plik REG niż grzebać w rejestrze ;)
--- Koniec cytatu ---
A ja to robiłem jeszcze inaczej. Najpierw zmieniałem język wyświetlania na angielski, a potem w tym samym oknie (jak już mam angielski język wyświetlania, ale domyślny język wciąż polski) przechodziłem do zakładki Administracyjne, klikałem Kopiuj ustawienia. W nowym oknie zaznaczałem dwie pozycje na dole, żeby wszystko było po angielsku i ok. Ale nie wiem. Może jednak lepiej z tym plikiem rejestru to zrobić. :P
popuri11:
--- Cytat: Luke w 04 Maj 2009, 12:46:45 ---
--- Cytat: sCooBy^ w 04 Maj 2009, 12:14:33 ---A co do zmiany języka plikiem, chyba wygodniej odpalić plik REG niż grzebać w rejestrze ;)
--- Koniec cytatu ---
A ja to robiłem jeszcze inaczej. Najpierw zmieniałem język wyświetlania na angielski, a potem w tym samym oknie (jak już mam angielski język wyświetlania, ale domyślny język wciąż polski) przechodziłem do zakładki Administracyjne, klikałem Kopiuj ustawienia. W nowym oknie zaznaczałem dwie pozycje na dole, żeby wszystko było po angielsku i ok. Ale nie wiem. Może jednak lepiej z tym plikiem rejestru to zrobić. :P
--- Koniec cytatu ---
ja zrobiłem tak samo jak ty .
Luke:
--- Cytat: popuri11 w 04 Maj 2009, 12:50:35 ---ja zrobiłem tak samo jak ty .
--- Koniec cytatu ---
Wiesz, to jest jednak zły sposób. :P Zrób tak, jak sCooBy^ przykazał:
* Uruchom plik rejestru z pierwszej strony.
* Uruchom komputer ponownie.
* Zainstaluj spolszczenie.I to jest najbardziej skuteczna metoda. Przekonałem się o tym teraz, gdy zobaczyłem, że więcej rzeczy mi się spolszczyło i od razu po zainstalowaniu spolszczenia dostałem polskie menu wyboru systemu, co wcześniej musiałem poprawiać ręcznie. :)
Chyba jeszcze nikt nie odpowiedział, czy to spolszczenie działa też dobrze dla 32-bitowych WMP, IE... w 64-bitowym systemie. :P Zaraz to sprawdzę. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej