Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 PL Pack 3.1 (15-07-2009) by sCooBy^
Alastis:
--- Cytat: m1a1 w 04 Maj 2009, 12:24:03 ---
--- Cytat: fazzi w 04 Maj 2009, 12:11:41 ---m1a1 - skąd Ty w ogóle mieszkasz?!
--- Koniec cytatu ---
ty sie gowniarzu mi tu nie madrz bo takich "mondrych" jak ty, co tylko "ci" i "ty" niezaleznie od kontekstu i miejsca ZAWSZE napisza z duzej litery jest od groma. Myslisz ze zablysnales, he?
Na duza literke trza sobie zasluzyc matolku.
--- Koniec cytatu ---
Nie no z ta duza litera mnie rozbawiles brawo
maver:
Uwaga Trol - nie karmić.
chelsea20:
dobra spokój chłopczyki ;p kłócicie się o byle co
sCooBy^:
--- Cytat: m1a1 w 04 Maj 2009, 12:24:03 ---
--- Cytat: fazzi w 04 Maj 2009, 12:11:41 ---m1a1 - skąd Ty w ogóle mieszkasz?!
--- Koniec cytatu ---
ty sie gowniarzu mi tu nie madrz bo takich "mondrych" jak ty, co tylko "ci" i "ty" niezaleznie od kontekstu i miejsca ZAWSZE napisza z duzej litery jest od groma. Myslisz ze zablysnales, he?
Na duza literke trza sobie zasluzyc matolku.
--- Koniec cytatu ---
Następny zakompleksiony dzieciak, próbujący sie dowartościować, normalny żal;)
No, ale cóż. Żenada. Proponuję nie zwracać uwagi na "polonistę z braku argumentów”;)
Sotom:
--- Cytat: sCooBy^ w 04 Maj 2009, 12:14:33 ---
--- Cytat: m1a1 w 04 Maj 2009, 12:06:00 ---
--- Cytat: sCooBy^ w 02 Maj 2009, 15:41:03 ---..w tym celu nalerzy zmienić w rejestrze spowrotem język na Angielski plikiem..
--- Koniec cytatu ---
MUJBORZE, FACET! Jak ty się zajmujesz tym spolszczeniem, to ja dziękuję - postoję!
Już na dzień dobry pokazujesz wszystkim, żeś nieuk i ignorant i NIE POWINIENEŚ się tym zajmować!
Proponuję powrót do podstawówki. Przyda ci się!
--- Koniec cytatu ---
No właśnie że się mylisz, bo zmiana języka na angielski powoduje że pliki z katalogów pl-PL nie są używane przez system i mogą być nadpisane.
A co do zmiany języka plikiem, chyba wygodniej odpalić plik REG niż grzebać w rejestrze ;)
--- Koniec cytatu ---
Wlasnie tak uczynilem. Odaplilem REG, usunalem te pliki co napisales w 1 poscie i czekam na wersje 2.1 i zobaczymy jak wtedy bedzie ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej