Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 PL Pack 3.1 (15-07-2009) by sCooBy^
popuri11:
--- Cytat: Luke w 04 Maj 2009, 13:19:24 ---
--- Cytat: popuri11 w 04 Maj 2009, 12:50:35 ---ja zrobiłem tak samo jak ty .
--- Koniec cytatu ---
Wiesz, to jest jednak zły sposób. :P Zrób tak, jak sCooBy^ przykazał:
* Uruchom plik rejestru z pierwszej strony.
* Uruchom komputer ponownie.
* Zainstaluj spolszczenie.I to jest najbardziej skuteczna metoda. Przekonałem się o tym teraz, gdy zobaczyłem, że więcej rzeczy mi się spolszczyło i od razu po zainstalowaniu spolszczenia dostałem polskie menu wyboru systemu, co wcześniej musiałem poprawiać ręcznie. :)
--- Koniec cytatu ---
a przed odpaleniem REG nie trzeba zmieniać języka wyświetlanego na angielski ?
Luke:
Nie, ten plik REG to załatwia. :)
Działa Uruchom w trybie zgodności! :)
--- Cytat: Sotom w 04 Maj 2009, 10:50:18 ---
Hmm to cos zrobilem zle?
Zmienilem w Panelu jezyk na ang, wylogowalem sie, instalacja spolszczenia, restart no i widac efekty :P
Edit: Zainstalowalem jeszcze raz i nadal kilka rzeczy u mnie jest po ang. Np w kalkulatorze oraz Pomoc nadal nie działa ;/
--- Koniec cytatu ---
Nie rób tak. Też tak robiłem i lipa, nie wszytko przetłumaczyło. Zrób tak, jak napisałem w ostatnim poście na poprzedniej stronie. :) Nie zmieniaj języka na angielski. Plik REG zrobi to za Ciebie lepiej. :P
popuri11:
--- Cytat: Luke w 04 Maj 2009, 13:22:37 ---Nie, ten plik REG to załatwia. :)
Działa Uruchom w trybie zgodności! :)
--- Cytat: Sotom w 04 Maj 2009, 10:50:18 ---
Hmm to cos zrobilem zle?
Zmienilem w Panelu jezyk na ang, wylogowalem sie, instalacja spolszczenia, restart no i widac efekty :P
Edit: Zainstalowalem jeszcze raz i nadal kilka rzeczy u mnie jest po ang. Np w kalkulatorze oraz Pomoc nadal nie działa ;/
--- Koniec cytatu ---
Nie rób tak. Też tak robiłem i lipa, nie wszytko przetłumaczyło. Zrób tak, jak napisałem w ostatnim poście na poprzedniej stronie. :) Nie zmieniaj języka na angielski. Plik REG zrobi to za Ciebie lepiej. :P
--- Koniec cytatu ---
miałeś racje z tym REG odpaliłem REG zainstalowałem jeszcze raz spolszczenie od sCooBy^ i zauważyłem więcej rzeczy spolszczonych .
Luke:
--- Cytat: sCooBy^ w 03 Maj 2009, 23:21:51 ---A i jeszcze implementacja w 64 bit mnie interesuje (wmp, ie)
--- Koniec cytatu ---
Sprawdziłem. Spolszczenie działa! :)
Sotom:
Scooby kiedy mozemy sie spodziewac wersji 2.1? ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej