Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Plotki na temat nowego UI w windows 7

<< < (21/26) > >>

pionner:
zazwyczaj tak jest że zmiana nazwy marki jest stratna dla producenta, bo nie do wszystkich użytkowników dotrze informacja że był windows 1.0, windows 2.0, windows 3.0, windows 3.11, windows 95, windows 98, windows 200, windows Me, windows xp, windows vista, windows 7, winodws 8, nie wspominając o systemach serwerowych, a teraz nagle wychodzi Midori 1.0(2.0, 95, 98, xp? ;D Midori 98 to by było ciekawe, oczywiście mówimy o roku 2098).

Poza tym jestem ciekawy jakby było ze zgodnością starych programów, czy możliwy by był upgrade z 7 i 8.

tbgkol:
Na pewno by się nie dało upgradować, bo to będzie zupełnie nowy system. :D

KtośNieCoś:
Słuchaj: "Kubuś" to se możesz mówić, ale do swojego chłopaka. Do mnie zwracaj się bez używania zdrobnień!

pionner:
jezu, jaki drażliwy ;D

tbgkol:
Sorry jak cię uraziłem, ale jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to w nim nie pisz i napisz do mnie na PW.

--- Cytat: KtośNieCoś w 18 Kwiecień 2009, 19:30:50 ---Słuchaj: "Kubuś" to se możesz mówić, ale do swojego chłopaka. Do mnie zwracaj się bez używania zdrobnień!

--- Koniec cytatu ---

LOL, chłopaka... Ja wolę dziewczyny(a konkretnie jedną "sztukę"). ;D JAk waszmość, chce to nie będę tak mówić, ale jak Jakubie już dorośniesz przynajmniej do 12 lat to się może przestaniesz tak burzyć i zaczniesz dyskutować, a wszczynać awantury. :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej