Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Plotki na temat nowego UI w windows 7
KtośNieCoś:
Nie.. Zwykle jestem baardzo spokojny ale zdarzają się rzeczy, które mnie >denerwują<.
A co do mojego "przyjaciela z forum" (tbgkol) to są pewne rzeczy (dotyczące m.in. rozrzóżniania faktów od pogłosek, informacji od obserwatorów a informacji oficialnych, wyobraźni od danych etc.), których nie będe wtłukiwał na 100 stronach marnując mój cenny czas i spamując Wam forum.
Ten Twój próg 12 lat ta mam już dawno za sobą. Też byś nie chciał gdyby któś do Ciebie (poważnego człowieka) cynicznie zwracał się z użyciem zdrobnień czy też innch podtekstów mających na celu rozdrażnienie i uprzykszenie korzystania z forum normalnym użytkownikom.
Pisz co chcesz (nikt Cię nie zatrzyma), lecz wiedz, że bezsensowna kłótnia n.t. pogłosek i ich wiarygodności to nie najlepszy sposób na rozwijanie forum i dochodzenie do consensusu między jego użytkownikami.
tbgkol:
--- Cytat: KtośNieCoś w 18 Kwiecień 2009, 19:37:28 ---Nie.. Zwykle jestem baardzo spokojny ale zdarzają się żeczy, które mnie >denerwują<.
A co do mojego "przyjaciela z forum" (tbgkol) to są pewne rzeczy (dotyczące m.in. rozrzóżniania faktów od pogłosek, informacji od obserwatorów a informacji oficialnych, wyobraźni od danych etc.), których nie będe wtłukiwał na 100 stronach marnując mój cenny czas i spamując Wam forum.
--- Koniec cytatu ---
Chłopie naprawdę poucz się na polski, bo robisz podstawowe błedy ort.
I mówi to gość, który upierał się że win8 to midori chociaż nawet nie było jakiś newsów o tym, nawet niepotwierdzonych... :D
KtośNieCoś:
Wiesz, jedni piszą 200 znaków na minutę a inni 20 znaków na minutę. Ci drudzy raczej nie robią niezamierzonych błędów.
Szczerze mówiąc to czas na koniec tej konfrontacji, z wiadomego względu jakim jest fakt drastycznego wzrostu liczby nabitych postów u tbgkol'a
tbgkol:
No, tak tyle, że ty masz 11 lat i dajesz byk za bykiem i piszesz 15zn./minutę, a ja nie żyje tylko winows7.pl, bo rozmawiam, też z pewną dziewczyną, przeglądam net i inne rzeczy robię.
LOL, nabitych? Ja tylko chcę, żebyś nie tkwił w niewiedzy i żebyś tą niewiedzą nie "zarażał" innych... A, to że sam nabijasz tą kłótnią, to już nie wspomniesz i do tego zmieniłeś nik, żeby cię nieidentyfikowano z tamtą przegraną kłótnią. ;)
--- Cytat: KtośNieCoś w 18 Kwiecień 2009, 19:37:28 ---Ten Twój próg 12 lat ta mam już dawno za sobą. Też byś nie chciał gdyby któś do Ciebie (poważnego człowieka) cynicznie zwracał się z użyciem zdrobnień czy też innch podtekstów mających na celu rozdrażnienie i uprzykszenie korzystania z forum normalnym użytkownikom.
Pisz co chcesz (nikt Cię nie zatrzyma), lecz wiedz, że bezsensowna kłótnia n.t. pogłosek i ich wiarygodności to nie najlepszy sposób na rozwijanie forum i dochodzenie do consensusu między jego użytkownikami.
--- Koniec cytatu ---
O nasz przeszlachetny forumowiczu, który dodałeś treść do posta, po tym jak już napisałem następny, wybacz mi... A wiesz, mnie to nie obchodzi jak mnie będziecie nazywać, tylko, że ty pewnie już masz 12 lat no nie?, założę się że masz 12 lat i 1 dzień. :D ... LOL, bezsensowna kłótnia? Wymądrzasz się a nie znasz faktów, chcę cię naprowadzić na prawdziwy trop i to nazywasz bezsensowną kłótnią?
Jooseph:
Sorry KtośNieCoś, co masz pod nick'iem dopisane? Nowy Użytkownik, a co ma tbgkol? Hmmm??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej