Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 Build 7077 Wyciek

<< < (24/45) > >>

silvereu:
Bardzo dziękuję. Mój wzrok przyciągnął najmocniej nowy Windows Media Center, w porównaniu do tego z Windows-a Visty. Możliwe, że jest on już od dawna, ale jakoś mnie nie ciągnąło, żeby włączyć i zobaczyć.

I druga rzecz, której może też nie zauważyłem to pełno schematów dźwięków. Nie wiem, po co, ale dobrze, że dodali. Są jakieś nowe dostosowania pulpitu? Czy te same, co w Build 7057.

popuri11:
są te sam co w build 7068 już nie pamiętam dokładnie jakie były w 7057 ale zdaje mi się że są te same .
--- Cytat: silvereu w 10 Kwiecień 2009, 12:37:18 ---Bardzo dziękuję. Mój wzrok przyciągnął najmocniej nowy Windows Media Center, w porównaniu do tego z Windows-a Visty. Możliwe, że jest on już od dawna, ale jakoś mnie nie ciągnąło, żeby włączyć i zobaczyć.

I druga rzecz, której może też nie zauważyłem to pełno schematów dźwięków. Nie wiem, po co, ale dobrze, że dodali. Są jakieś nowe dostosowania pulpitu? Czy te same, co w Build 7057.

--- Koniec cytatu ---

gregor_y:

--- Cytat: popuri11 w 10 Kwiecień 2009, 12:53:47 ---jeszcze jedno co zauważyłem to to że zaraz po instalacji build 7077 x64 od razu wykrył kartę sieciową i zainstalował sterowniki we wcześniejszych build musiałem ściągać i ręcznie instalować stery .

--- Koniec cytatu ---

WOW to co za kartę masz?

popuri11:

--- Cytat: MysiaPysia w 10 Kwiecień 2009, 14:20:36 ---
--- Cytat: popuri11 w 10 Kwiecień 2009, 12:53:47 ---jeszcze jedno co zauważyłem to to że zaraz po instalacji build 7077 x64 od razu wykrył kartę sieciową i zainstalował sterowniki we wcześniejszych build musiałem ściągać i ręcznie instalować stery .

--- Koniec cytatu ---

WOW to co za kartę masz?

--- Koniec cytatu ---
zintegrowana Realtek ALC 662

tbgkol:
@popuri11: :|, znasz może opcję modyfikuj? Bo to nie pierwszy raz jak piszesz kilka* postów pod rząd.

*2 lub 3.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej