Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 Build 7077 Wyciek
crayzoleq:
--- Cytat: apollo1989 w 10 Kwiecień 2009, 11:31:18 ---u mnie również wszystko w porządku stery instalowane prawidło, zauważyłem mniejsze zużycie ramu (38% z 2 GB)
--- Koniec cytatu ---
lol, to dużo ;D ja mając również 2 GB RAM-u po starcie systemu mam około 28/29 % zużycia, z włączonym FF i gg 33%, a jak je wyłącze to 24/25%.
dodano:
na build 7057, ale na poprzednich było podobnie.
silvereu:
Podłączyłem stary modem ZTE ZXDSL852 i Torrent idzie jak burza. Znów 140kB/s. Dziwna sprawa.
--- Cytuj ---Przekieruj porty, to będzie tak samo działać...
--- Koniec cytatu ---
A jak to zrobić? Jestem dość ciemny w tych sprawach. Żeby uniknąć dalszego OffTopic-u byłbym Ci bardzo wdzięczny, gdybyś opisał mi to na PW. :)
//ziebal: Wysłałem :)
- - - - - - - - - -
Zamieści ktoś może więcej screen-ów z tego Build-u. Chętnie bym zobaczył to, co w nim zmienili i poprawili, zanim sprawdzę osobiście, co nastąpi dopiero za jakieś cztery godziny, a jestem strasznie niecierpliwy. :D
fazzi:
A ma ktoś linki do innych serwerów niż rapidshare.com i mediafire.com ? Jeśli tak to prosiłbym o PW.
Ernestinho:
Ja już nie pobieram żadnego buildu 7.
Czekam na publiczną RC1
popuri11:
[quote ]
- - - - - - - - - -
Zamieści ktoś może więcej screen-ów z tego Build-u. Chętnie bym zobaczył to, co w nim zmienili i poprawili, zanim sprawdzę osobiście, co nastąpi dopiero za jakieś cztery godziny, a jestem strasznie niecierpliwy. :D
[/quote]
proszę bardzo
jeszcze jedno co zauważyłem to to że zaraz po instalacji build 7077 x64 od razu wykrył kartę sieciową i zainstalował sterowniki we wcześniejszych build musiałem ściągać i ręcznie instalować stery .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej