Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 Build 7077 Wyciek

<< < (25/45) > >>

gregor_y:

--- Cytat: tbgkol w 10 Kwiecień 2009, 14:34:57 ---@popuri11: :|, znasz może opcję modyfikuj? Bo to nie pierwszy raz jak piszesz kilka* postów pod rząd.

*2 lub 3.

--- Koniec cytatu ---

A ciebie kto modem mianował?:)

Własnie jestem swieżo po instalacji 7077 x64 i jedyną zmianą jaką odczuwam jest szybsze działanie neta...ale to pewnie dlatego że zmieniałem dostawce i łącze jednak nie ma to jak reinstalacja :)

tbgkol:
Ja się tylko spytam... Po co instalować co chwilę jakiś build, który prawie się nie różni od poprzedniego, a może być mniej stabilny?

gregor_y:

--- Cytat: :* w 10 Kwiecień 2009, 17:19:00 ---Ja się tylko spytam... Po co instalować co chwilę jakiś build, który prawie się nie różni od poprzedniego, a może być mniej stabilny?

--- Koniec cytatu ---

Bo to nic trudnego? 20 minut instalcji windows robiłem sobię jedzenie reszta danych na innych partycjach i w mniej niż godzinke mam znowu sprawny system... :)

Wiesz szczerze miedzy 7068 a 7077 nie widze żadnej róznicy odczuwalnej...no może poza działaniem sieci...ale tego i tak pewny nie jestem...

:* zmien sobię jeszcze avatara :)

Jooseph:
Ja nigdy nie robie uaktualnień, zawsze czysta instalka :) Tak z zasady jakoś... Wolę mieć czysty nowy build, bez pozostałości po poprzednim.

EmDi:
według was opłaca się zmieniać na ten build??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej