Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Linux prawie gorszy od bety.
tbgkol:
--- Cytat: TonyM w 04 Kwiecień 2009, 20:31:51 ---musisz ludzi obrażać?
jeżeli nie lubisz linuksa to jesteś "komputerowym laikiem" ;P
--- Koniec cytatu ---
Nie lubie linuksa, bo dziwnie wygląda na nim mój ekran(nic się nie da odczytać na nim), jakieś pasy, więc w ubu jest opcja dostosywania rozdzielczości i tych faz do ekranu... ustawilem to, potem jak chciałem przestawić na wyższą na chyba 800x600 znów się pojawiły jakieś pasy... Nie chce mi się bawić z tuxem, dlatego odstawiłam go dla innych systemów... A fedory nawet nie ruszyłem, bo takie same pasy się wyświetlały, tyle, że tu nic się nie dało zrobić, dlatego jestem z Linuksa kompletnym lajkonikiem. ;D Jedynie gdzie się pobawiłem trochę pingwinem i poznałem jego anatomię to była zabawa na virtualboxie, ale mi się ten OS nie spodobał. ;D
mozgu:
Taki dumny jesteś ze swojego doświadczenia na forum? Nic tylko Ci pogratulować. Jesteś zajebisty. Brawo panie Ekspert. Wracając do tematu - jak coś może być prawie gorsze? Hehehe.
mk:
Z tymi okrętami atomowymi to nawet ostatno był program na Discovery. Wracając do tematu bardzo się cieszę że Windows 7 w wersji beta już ma jakąś pozycję wypracowaną. Później tylko start i Windows 7 opanuje cały świat xD ]:->
@mozgu: Przyszedłeś dopiero co na forum. Napisałeś zaledwie 3 posty (stan na 8:30 w niedzielę, 5 kwietnia) i już irytujesz ludzi. Pytam się Ciebie jak tak można???
crayzoleq:
tematy z Linuksem w tle kończą się kłótniami ;D zbieg okoliczności czy zamierzone działanie? ;)
Windows jest fajny, cenię go za prostotę. Natomiast jeśli ktoś ma chęć i czas to polecam od czasu do czasu "pogrzebać" na jakimś Linuksie ;)
Sam właśnie ściągam Mandrivę 2009 aby ją przetestować, bo się doczytałem że gorsza od 2008 więc chcę mieć swoje zdanie. Tak jak to mam miejsce w przypadku siódemki :)
Z Linuksów to mi się ubuntu najbardziej podoba.
--- Cytat: mateuszk222 w 05 Kwiecień 2009, 08:31:19 ---...Wracając do tematu bardzo się cieszę że Windows 7 w wersji beta już ma jakąś pozycję wypracowaną. Później tylko start i Windows 7 opanuje cały świat xD ]:-> ...
--- Koniec cytatu ---
Co do tego zdania, to się nie zgodzę, bardzo mi się podoba Windows 7, ale jedynie zróżnicowanie pomaga dążyć do doskonałości, brak konkurencji to wysokie ceny względem niskiej jakości jak to ma się do wielu rzeczy choćby w Polsce ;) Im więcej systemów, tym bardziej prawdopodobne, że ktoś znajdzie coś dla siebie...
Pozdrawiam.
tbgkol:
--- Cytat: crayzoleq w 05 Kwiecień 2009, 09:10:24 ---tematy z Linuksem w tle kończą się kłótniami ;D zbieg okoliczności czy zamierzone działanie? ;)
--- Koniec cytatu ---
Ten temat by się nie skończył kłótnią, gdyby jakiś "doświadczony i obeznany" user nie wlazł i nie wymóżdżał tu głupot i wszczynał zatarczki...
--- Cytat: mozgu w 05 Kwiecień 2009, 01:07:03 ---Taki dumny jesteś ze swojego doświadczenia na forum? Nic tylko Ci pogratulować. Jesteś zajebisty. Brawo panie Ekspert. Wracając do tematu - jak coś może być prawie gorsze? Hehehe.
--- Koniec cytatu ---
Tak jestem dumny, bo mam z czego,a ty nie masz z czego i masz kompleksy... A tak ci powiem raz na jutro: cenzuruj przekleństwa, bo chyba nikt tu na forum nie chce onetu...
Normalnie może być prawie gorsze... Ile ty masz lat? 10? Że nie rozumiesz podstawowych zwrotów, po prostu gratulacje. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej