Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Ile to zeżera wam ramu i zuzycia procka?
kowaljastrowie:
witam! w najblizszym czsie mam zamiar zainstalowac siodemke, ale chcialbym sie dowiedziec kilku rzeczy wczesniej...mianowicie jak w temacie ile to zezera ramu i procka? system jest jescze nie przetlumaczony na polski? pojdzie to na moim sprzecie do zadan specjalnych?:P
procesor: intel pentium 4 3.00Ghz
2 GB ddr2
ge force 7100, 512 mg
sa jakies problemy z grami? bo cztaj gdzies tutaj ze daemon nie chodzi ale mozna go zastapic power ISO, wszystko smiga bez klopotow? dzieki za pomoc.
Alastis:
Na wszystkie pytania znajdziesz odp na forum wystarczy poszukac
Na twoim sprzecie siodemka bedzie dzialac Ci jak zloto win7 dziala na owiele startszych komputerach
Co do gier musisz posprawdzac ale wiekszosc gier dziala poprawnie nawet Dungeon Kepeer 2 dziala :)
POzatym jest to wersja beta wiec zapomnij o polskiej wersji jezykowej dopiero finalna bedzie przez MS wypuszczona
A PowerISO dziala bez problemu
Pozatym Kompilacja 7068 dziala mi swietnie zadnych problemow a co do Ramu to zalezy jakich programow uzywasz u mnie bierze okolo 400 - 500 mb a procka jakies 10 - 20%
kowaljastrowie:
a skad do sterowniki do twgo wina? slyszalem, ze dla popluarnego sprzetu system jakies oferuje a dla tych nie popularnych? te z visty beda na tym chodzic?
TonyM:
pewnie większość userów denerwuje ten temat bo wszystkie odpowiedzi są już na forum, lecz ja nie z tych i odpowiem ci na te i owe pytania...
- Ramu zżera różnie... masz więcej programów zainstalowanych/włączonych zżera więcej i odwrotnie, (300-700MB)
- Proca masz trochę słabego, więc sobie nie pograsz, ale do normalnego użytkowania wystarczy.
- Co do sterowników to większość już jest w systemie, a jak nie ma to z visty podchodzą, aczkolwiek jest jakiś %, że sterowników działających nie znajdziesz...
umcs:
--- Cytat: TonyM w 01 Kwiecień 2009, 17:47:10 ---- Proca masz trochę słabego, więc sobie nie pograsz, ale do normalnego użytkowania wystarczy.
--- Koniec cytatu ---
Słabego? Zajebisty na przeciwko mojego 1.80 Ghz ale GTA IV poszło choć słabo ale da się grać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej