Lista niekompatybilnych programów z Windows Seven

Zaczęty przez michau, 30 Grudzień 2008, 13:13:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

umcs

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Ja bym nie powiedział, ze Allplayer jest taki kompatybilny. Mi po skończeniu filmu wyrzuciło jakis błąd i z taskbara zostało mi tylko kółeczko "Start".
Uczy³em siê indyjskich tradycji, szuka³em wyciszenia, æwiczy³em jogê, uczy³em siê "Kamasutry", spróbowa³em herbatê "Lipton" i zdecydowa³em dalej PIÆ WÓDKÊ.

c!No

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
nie działaja

NOKIA PC SUITE
HLSW 1.3.1 (stare wersje działają)

umcs

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Mógłby ktoś, kto wrzuca coś na chomikuj.pl sprawdzić czy ten ich programik wrzuca większe pliki taki ponad 300 mb bo mi nie chce.
Uczy³em siê indyjskich tradycji, szuka³em wyciszenia, æwiczy³em jogê, uczy³em siê "Kamasutry", spróbowa³em herbatê "Lipton" i zdecydowa³em dalej PIÆ WÓDKÊ.

Serkus

Zaawansowany użytkownik
Miejsce pobytu: UNW
IP zapisane
SXE v7.4 Do Counter Strike nie działa niestety

Przemoo

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
U mnie nie działa oprogramowanie Logitech Gaming Software (wersja dla Visty). Korzystam z kierownicy Logitech Formula Force GP i muszę korzystać ze zintegrowanych sterowników, które niestety nie mają takiej możliwości konfiguracji jak sterowniki dodawane do oprogramowania. Przy próbie jego uruchomienia się zacina i pozostaje jedynie wyłączenie przez menadżer zadań, jest również problem z uruchomieniem niektórych gier jak np. GRID. Po usunięciu oprogramowania gry działają, ale nie mam force feedbacka (w GRID i Richard Burns Rally). Trzeba czekać na wersję dla Windows 7 :'(

lipka87

*
Nowy użytkownik
IP zapisane

TonyM

Zaawansowany użytkownik
Que te pasa man?
Miejsce pobytu: STW
IP zapisane
mi jDownloader pięknie chodził... coś pobierałem nie pamiętam co, ale na 100% działał :]

pionner

Ekspert
pi±ty pancerny ;)
IP zapisane

crayzoleq

Zaawansowany użytkownik
Miejsce pobytu: Dzikolandia
IP zapisane

lipka87

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Cytat: crayzoleq w 12 Luty 2009, 17:38:34
Cytat: lipka87 w 12 Luty 2009, 14:40:21
Niestety:
jDownloader :/
właśnie nim pobieram, działa na 100%

A moge prosic o linka na pw ? bo moja wersja sie wiesza i jeszcze napisz jakiej wersji jre uzywasz

michau

Ekspert
IP zapisane

TonyM

Zaawansowany użytkownik
Que te pasa man?
Miejsce pobytu: STW
IP zapisane
tak to już jest, że niektóre programy u niektórych nie działają, u innych są z nimi problemu, a u jeszcze innych działają bez problemu...
Więc takie wątki kompatybilny czy niekompatybilny są dla mnie dziwne, aczkolwiek sens jakiś tego jest... wiec...

Przemoo

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Znalazłem rozwiązanie nie działającego oprogramowania Logitech Gaming Software.

Znalazłem je no forum Logitecha. Oto link:http://forums.logitech.com/logitech/board/message?board.id=pcgaming&thread.id=291

U mnie pomogło. Swoją drogą jest to chyba to samo rozwiązanie co w przypadku nie działającego Deamon Tools'a

crayzoleq

Zaawansowany użytkownik
Miejsce pobytu: Dzikolandia
IP zapisane
Cytat: TonyM w 13 Luty 2009, 00:21:36
tak to już jest, że niektóre programy u niektórych nie działają, u innych są z nimi problemu, a u jeszcze innych działają bez problemu...
Więc takie wątki kompatybilny czy niekompatybilny są dla mnie dziwne, aczkolwiek sens jakiś tego jest... wiec...
i tu muszę się zgodzić, kilka programów które mi chodziły teraz mają jakieś "wahania" :) chyba muszę system przywrócić. coś ta beta ma chyba nie tak z plikami tymczasowymi  :-\

Dox

**
Użytkownik
IP zapisane
nie działa też Need For Speed Underground 2