Windows 7 Oficjalna beta - pobieranie

Zaczęty przez adix55, 10 Styczeń 2009, 16:15:16

Poprzedni wątek - Następny wątek

umcs

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Chyba ten windows nie chce abym go ściągnął. Teraz czwarty raz podchodzę i tylko dochodzę do około 90%. Raz sam anulowałem i nie dało się wznowić, drugi raz coś się komp jeb.. zepsuł, trzeci raz źle się pobrało a teraz za czwartym wyłączył mi się Firefox co nigdy się nie zdarza... Jeśli teraz coś się stanie to albo zostaje na Linuxie albo wracam do XP albo spróbuję Visty.

EDIT:
W końcu się uało ale chyba za 6 czy 7 razem. Teraz też prawie się nie udało, myślałem, ze monitor mi się zapsuł bo się wyłączył i nie chciał się włączyć i musiałem ściągać na oślep (czekałem sporo po tym jak się sciągnęło) i się udało. Teraz tylo nagrać... hehe, pewnie pójdzie z 10 płytek... ::)
Uczy³em siê indyjskich tradycji, szuka³em wyciszenia, æwiczy³em jogê, uczy³em siê "Kamasutry", spróbowa³em herbatê "Lipton" i zdecydowa³em dalej PIÆ WÓDKÊ.

michau

Ekspert
IP zapisane
Pewnie jakieś mało stabilne łącze masz i dlatego.

gregor_y

Ekspert
Ten u¿ytkownik jest zabanowany na zawsze
Miejsce pobytu: Myszkowice
IP zapisane
U mnie net lepiej działa niz na viscie wiec michau ma racje cos nie tak z twoim laczem...

michau

Ekspert
IP zapisane
Ja za 1 razem pobrałem wersję 64-bitową i leciało po maxie mojego łącza.

umcs

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Nie, nie, to tylko jakieś fatum nade mną wisiało. Łącze jest dobre a 7 też już zainstalowane.
Uczy³em siê indyjskich tradycji, szuka³em wyciszenia, æwiczy³em jogê, uczy³em siê "Kamasutry", spróbowa³em herbatê "Lipton" i zdecydowa³em dalej PIÆ WÓDKÊ.

Galu

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Witam panowie :D,

Mam mały problem. Mianowicie ściągałem betę siódemeczki, miałem już 92 %, lecz nagle zabrali mi prąd >:(.
Jest możliwość żeby nie ściągać od nowa tylko dokończyć tamto?

lukas_gab

Ekspert
IP zapisane
tylko jeżeli ściągałeś to inteligentnym managerem co sobie dzielił to , bo jak IE to nie.

Galu

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Ściągałęm przez manager M$ przeglądarką Firefox 3.

Chodzi Ci pewnie o jakiegoś Flashgeta, albo inny program do pobierania :C Ehh Mogłem wcześniej o tym pomyśleć :(

crayzoleq

Zaawansowany użytkownik
Miejsce pobytu: Dzikolandia
IP zapisane
a ja mam ciekawe pytanie  ;D
mianowicie, czy jest możliwość "sprzedaży" tej dystrybucji np. na allegro? oczywiście w aukcji zaznaczyć że kupujący płaci na płytę, przesyłkę itp, a nie za sam OS. tak jak to jest w aukcjach linuksowych  ;D
orientuje się ktoś czy jest taka możliwość? czy MS miałby coś przeciwko?

Dar21

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
W jaki sposób pobrać za pomocą tych linków? mi wyskakuje błąd.

pionner

Ekspert
pi±ty pancerny ;)
IP zapisane
bo to było w styczniu przyjacielu ;D
poczekaj do 5 maja, udostępnią wersję RC