Windows 8 Consumer Preview Final Build

Zaczęty przez Gustaw, 28 Luty 2012, 20:10:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

djdandi

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
A już miałem nadzieję że będzie też PL. Ale cóż pobieram EN. Z a godzinkę będę miał to na dysku. Potem tylko nagrać i instalacja.

liptonace

**
Użytkownik
IP zapisane
ja jednak wole na samym początku zainstalować na virtualbox-ie
(defn foo

• (println x)
    (if (zero? x)
    nil
    (recur (dec x))))

kamiton

Ekspert
Miejsce pobytu: Amsterdam
IP zapisane

serenity15

**
Użytkownik
IP zapisane

adam998

Aktywny użytkownik
IP zapisane
I niech ktoś juz kombinuje spolszczenie  :)

mati150_92

**
Użytkownik
IP zapisane
mi się coś skopało i IE nie włącza się w wersji kafelkowej tylko normalnej wiecie jak to zmienić tak jak było na początku ?

Gustaw

Aktywny użytkownik
no pain, no game...
  1. ICQ - 9944190
Miejsce pobytu: Berlin
IP zapisane
wrażenie są cudne, system działa dobrze, jak na razie stabilnie, a co do spolszczenia, to będzie się ktoś staral je zrobic??

JKCovers

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
To można zainstalować 8 CP obok Windowsa 7 ? Bo mam zamiar zainstalować, a nie chcę stracić głównego systemu.

djdandi

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Cytat: JKCovers w 29 Luty 2012, 20:58:47
To można zainstalować 8 CP obok Windowsa 7 ? Bo mam zamiar zainstalować, a nie chcę stracić głównego systemu.

Oczywiście że można właśnie jestem po instalacji i przy odpaleniu mamy do wyboru na jakim systemie chcemy pracować. Na C mam windows 7 a na np. E mam windows 8

JKCovers

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Cytat: djdandi w 29 Luty 2012, 21:11:01

Oczywiście że można właśnie jestem po instalacji i przy odpaleniu mamy do wyboru na jakim systemie chcemy pracować. Na C mam windows 7 a na np. E mam windows 8

Dzięki, to biorę się za instalowanie :)

Eleonor

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Witam

Nie umiem lub nie mogę wyłączyć Metro ... używam wpisu rejestru

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer]
"RPEnabled"=dword:0

reset i nic  ...

coś tu innego trzeba zastosować ?

instalowałem jako VHD ... może dlatego ?

pozdrawiam

lolasher

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Działa komuś synchronizacja z googlem? Pyta mnie cały czas o serwery, a aplikacja do wiadomości nie chcę się przełączyć na online na facebooku. Ogólnie system działa fajnie, ale jest trochę goły co do tych aplikacji, których jest moim zdaniem mało i na dodatek są niekompletne.

Madzia

Ekspert
IP zapisane
Nie mogę zainstalować na 4 letnim laptopie :-\ Instalator nie widzi dysku i chce jakieś sterowniki. Dziwne, bo Developer Preview instalował się bez problemu.

BruTUs

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: England
IP zapisane
Ja to sie rano zajme... po 12h pracy nie bede spal:) dluuugo na to caekalem...
Intel i5 2500k@4.5GHz/Gigabyte G1 Sniper 3/Corsair H100/16GB Corsair Veng.1600MHz/CORSAIR 1200W/2xSSD Samsung 830 128GB Raid0/4x150GB Velociraptor Raid0 i 1TB/2xSapphire 7970 3GB/SB X-FI TITANIUM HD/LG 47" HD 3D/ LG 22" HD/Logitech G27/Logitech Perf.MX/LG BD/CM HAF932/NZXT/Monster Insp.

kamiton

Ekspert
Miejsce pobytu: Amsterdam
IP zapisane
Cytat: Madzia w 01 Marzec 2012, 00:10:25
Nie mogę zainstalować na 4 letnim laptopie :-\ Instalator nie widzi dysku i chce jakieś sterowniki. Dziwne, bo Developer Preview instalował się bez problemu.
hmm. instalacja z pendrive nie wola o sterowniki. Dziwne bo Developer Preview z dvd tez wola o takie -sam o tym pisalem ,na poczciwym lapku nie wolal a na stacjonarnym mialem sporo problemow.
Ten tez z dvd na stacjonarnym chcial,z pena polecial bez problemow.