pazur123

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
BARDZO CICHY DZWIĘK ZINTEGROWANA KARTA REALTEK POMOCY NIEWIEM JUZ CO ROBIC!!!!!!

Otóż chodzi o to że  miałem xp wchodze rano na kompa chce se włonczyć muze a tu nic nie słychac pod głaśniam na maxa słychac lecz bardzo cicho a wyszstko w ustawieniach dzwięku miałem na maxa myslałem ze to wina windowsa i przeinstalowałem z xp na windows 7 i mam to samo przekrencam gałke w wzmacniaczu na full i słychac bardzo cicho pobrałem najnowsze stery realtek z strony i nic nie pomogło mogli byscie cos wymyslic Co?Co?Co?

moja płyta główna to MSI K9AGM3

kamiton

Ekspert
Miejsce pobytu: Amsterdam
IP zapisane
a po co drugi raz temat zakładasz ?

edit :  ba , a nawet trzeci raz

wrzuc screen z menagera realtek

robert79513

Ekspert
IP zapisane

pazur123

*
Nowy użytkownik
IP zapisane

kamiton

Ekspert
IP zapisane
kliknij w to zielone aktywne wejscie po prawej stronie z kolumny panel tylny i daj screena

pazur123

*
Nowy użytkownik
IP zapisane

kamiton

Ekspert
IP zapisane
ma byc tak jak masz na screenie czyli na głosnik przedni

hmm wygląda na to ze w ustawieniach masz wszystko dobrze , jezeli masz mozliwosc to sprawdz na innych głosnikach

pazur123

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
HMM LIPA bo niemam jak sprawdzic na innych głosnikach ale ten problem z dnia na dzien sie zrobił sam  smut!!! >:(

Flow

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Może pomoże ci aktualizacja sterowników ? Ja miałem skrzeczenie w głośnikach lecz to była wina gry ! :D

tomeh

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: Stargard
IP zapisane
To wina serowników i kontrolerów w nich dźwięku. Tak miałem kiedyś też 3d audio confiurator przydatny