Forum windows7.pl - Nie odnaleziono adresu

Zaczęty przez michau, 21 Marzec 2008, 19:04:13

Poprzedni wątek - Następny wątek

michau

Ekspert
IP zapisane
Witam,
byłem u brata i chciałem pokazać mu Forum o Windows Seven. Strona Serwisu załadowała się bez problemu ale gdy kliknąłem w link Forum na stronie głównej to pokazał mi się błąd: Nie odnaleziono adresu Taki jaki się pokazuje gdy strony nie ma w ogóle na serwerze. Wpisywałem linki: www.windows7.pl/forum www.windows7.pl/forum/index.php bezpośredni link to tematu, który uzyskałem dzięki temu, że połączyłem się przez komórkę z netem i przepisałem link w przeglądarkę ale również ten sam błąd. Brat ma net z Tele2 i wchodziłem z IP 90.129.227.14 czy wina leży po stronie dostawcy? Próbowałem wejść na Forum przez FF i IE ale w dwóch przeglądarkach ten sam błąd.
Podobnie miałem jak łączyłem się przez Orange ale gdy wpisałem bezpośredni link do jakiegoś postu to się wreszcie Forum załadowało.

Pozdrawiam
michau

Mirahz

Administrator
Zaawansowany użytkownik
IP zapisane
Wina lezy najprawdopodobniej po stronie dostawcy. Juz ten temat przerabialismy.

michau

Ekspert
IP zapisane
Ja gdy na początku gdy próbowałem wejść na Forum łącząc się przez Orange też miałem problemy ale jednak udało się jakoś wejść tj. przestali blokować czy coś takiego :| Ale jak to jest możliwe skoro na stronę Serwisu można wejść bez problemu a na Forum już nie. Ciekawe czy dużo jest osób, którym nie udało się wejść na Forum z takiego powodu.