Problem z zainstalowaniem języka pl

Zaczęty przez KzK, 07 Styczeń 2010, 20:24:57

Poprzedni wątek - Następny wątek

KzK

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
witam
Zainstalowałem z systemu xp windows 7 ultimate build 7600. Wyczytałem że jest dostępna w aktualizacjach paczka z językiem pl. Mam taki problem podczas update nie jest wyświetlona taka możliwość pobrania języków. Czy moja wersja 7-demki można spolszczyć?

KilKr

Zaawansowany użytkownik
Miejsce pobytu: localhost ;)
IP zapisane
Może napisz jeszcze jaka edycje zainstalowałeś? ;) Home Premium, Professional, Ultimate?

KzK

*
Nowy użytkownik
IP zapisane

KilKr

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane
Więc w Windows Update w zakładce uaktualnień opcjonalnych powinieneś mieć możliwość doinstalowania pakietów językowych.

KzK

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
problem w tym że nie mogę znaleźć zakładki uaktualnień opcjonalnych. Mam tylko do wyboru check for ubdates. Po naciśnieciu tej opcji wyskakuje komunikat że brak nowych uaktualnień.

hubert1

Ekspert
"bo licz± siê wspomnienia, prawda, prawda" :D
Miejsce pobytu: Bydgoszcz
IP zapisane
kliknij na opcjonalne uaktualnienia są dostępne

KzK

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
gdzie są opcjonalne uaktualnienia? Ja takiej opcji nigdzie nie mogę znaleźć

KilKr

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane

KzK

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Wygląda na to że dla posiadaczy niezarejestrowanego windowsa takiej opcji nie ma.

Krendzel

**
Użytkownik
MasterOfFlamaster
IP zapisane
No to i ja mam problem z LIP'em :/ tylko u mnie troche cięższa sprawa. mam na dysku LP który działał mi jeszcze przed formatem na werji Pro ( x64 ) zainstalowałem sobie teraz Ultimate więc pprzez panel sterowania se chciałem zainstalować tego LP. Niestety wywala błąd że nie można dokończyć instalacji. Pomyślałem że jest uszkodzony czy coś to se walne przez Windows Update no ale... tu jest ten sam problem , pobiera isntlauje , staje w tym samym miejscu i wywala błąd , próbowałem przez konsole inne sposoby ale nie działają... Nie mam pojęcia co jest nie tak..