Windows 7 w Vobisie - Home Premium BOX za 499 zł

Zaczęty przez Wojtek, 15 Lipiec 2009, 17:10:42

Poprzedni wątek - Następny wątek

Windowsik

**
Użytkownik
Microsoft Windows 8
IP zapisane
Dzwoniłem właśnie do salonu Vobis,w którym wybrałem odbiór własny.
System jest już do odbioru.Za chwilkę się zbieram i jadę :)
System operacyjny:
Microsoft Windows 8 Release Preview
Wersja 6.2.8400 64-bitowy

topiq

**
Użytkownik
IP zapisane
U mnie linia do salonu uszkodzona  :-\ Wracając z pracy zahaczę może już będą mieli.

Dodzwoniłem się i niestety dziś nie ma  >:( Żałuję, że nie wybrałem przesyłki do domu  >:(

lysyn

Aktywny użytkownik
IP zapisane
W koncu nie trzeba nic naklejac na kompa :) No i sa 2 wersje. Czyli wczystko jak powinno byc.

Windowsik

**
Użytkownik
Microsoft Windows 8
IP zapisane
Cytat: topiq w 27 Październik 2009, 15:53:06
U mnie linia do salonu uszkodzona  :-\ Wracając z pracy zahaczę może już będą mieli.

Dodzwoniłem się i niestety dziś nie ma  >:( Żałuję, że nie wybrałem przesyłki do domu  >:(
Dziwne to że w jednych salonach już jest a w innych nie.
Ja dzisiaj odebrałem system z salonu Vobis.

W zestawie:

Windows 7 Home Premium (2 x DVD => 32 i 64-bitowy)
Koszulka z logo Windows 7 i napisem: "Twój komputer.To proste" (rozmiar XL)  :)
Koperta z listem od Vobis z podziękowaniem za zaufanie i zakup produktu właśnie w Vobis
2 x smycz (jedna z vortalu dobreprogramy.pl,druga z logo Windows 7 i napisem takim samym jak na koszulce ;))

Teraz tylko zainstalować i czekać na kolejny system operacyjny z kuźni Microsoft :)
System operacyjny:

topiq

**
Użytkownik
IP zapisane
Jest już jest  ;D Jeden sprzedawca z salonu był ciut zakręcony i nie zauważył przesyłki. Na szczęscie oddzwonili i zaprosili po odbiór. Własnie robię kopie wszystkich plików z C: i ściągam najnowsze sterowniki do płyty i drukarki. Nareszcie są do Brothera pod W7. Kamerka mam nadzieje zainstaluje sie sama. Rano do roboty  :-\ Może zdąrzę choć z 1/2 instalacji wszystkich programów.
A'propos listu, jakoś z tym otrzymaniem produktu Windows 7 jako jedni z pierwszych mnie rozbawili ale co tam, dobrze że mi się koszulka rozmiaru L trafiła do XL jeszcze mi daleko. W zestawie j.w. Karteczka z serialem ciut mierna... Lepszą bym na swojej drukarce stworzył, przez chwilę się spietrałem że jakaś podróbka  ;D
No nic czeka mnie pracowita noc... Ile można jechać na RC. Pozdrawiam.

Rafal05

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Wszyscy mamy takie same prezenty z małym wyjątkiem ( rozmiar koszulki ) mi załadowali rozmiar S , poza tym wszystko ładnie - jestem już po instalce

variette

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
To mój pierwszy post wiec witam wszystkich :)
Również dotarła do mnie paczka z vobisu, 5 dni po terminie ;/, zestaw taki jak u windowsika z tym że koszulka L, ale mi pasuje :) System zainstalowany i śmiga lepiej niż RC 7100, może to efekt psychologiczny ;) ale nie - widać gołym okiem że jest lepiej dopracowany i szybszy niż RC. Niektórzy podśmiewywali się z tych co kupili OS za 499 zł, teraz BOX Home Premium kosztuje 799 zł, jest różnica? :)Wiec za 499 zł mamy W7 HP, mysz (śmiga całkiem dobrze), koszulka, 2 smycze, no i przesyłka w cenie, czego chcieć więcej :)Wiem że to i tak sporo za drogo ale system jest na prawdę dobry i jest godnym następcą XP-eka.
Windows 7 HP BOX 64 bit PL

Madzia

Ekspert
IP zapisane

variette

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Z tego co widziałem przed chwilą nadal jest 799, zresztą nawet gdyby był za 733 to i tak za 499 to był dobry zakup ;) niektórzy sobie w brodę plują ;)
Windows 7 HP BOX 64 bit PL

maka

**
Użytkownik
IP zapisane
Moglby mi ktos podac sumy kontrolne do WINDOWS 7 HOME PREMIUM 32 BIT, wersji sklepowej?

Madzia

Ekspert
IP zapisane
Cytat: variette w 28 Październik 2009, 14:49:25
Z tego co widziałem przed chwilą nadal jest 799
Chodzi o Allegro. Duzo ludzi sprzedaje i spuszczają stopniowo z ceny.
Cytat: variette w 28 Październik 2009, 14:49:25zresztą nawet gdyby był za 733 to i tak za 499 to był dobry zakup ;)
No tak ;D
Cytat: variette w 28 Październik 2009, 14:49:25niektórzy sobie w brodę plują ;)
;D

Windowsik

**
Użytkownik
Microsoft Windows 8
IP zapisane
Cytat: maka w 28 Październik 2009, 14:58:17
Moglby mi ktos podac sumy kontrolne do WINDOWS 7 HOME PREMIUM 32 BIT, wersji sklepowej?
A propos sum kontrolnych.Jak sprawdzić sumy kontrolne już zainstalowanego systemu ?
Czytałem o tym kiedyś na forum,ale teraz nie mogę się do tego dogrzebać.
Z tego co pamiętam,sprawdzało się to gdzieś w rejestrze.
System operacyjny:

Madzia

Ekspert
IP zapisane
Cytat: variette w 28 Październik 2009, 14:49:25
Z tego co widziałem przed chwilą nadal jest 799, zresztą nawet gdyby był za 733 to i tak za 499 to był dobry zakup ;) niektórzy sobie w brodę plują ;)
http://allegro.pl/item811705064_ms_win_7_home_premium_pl_box_f_vat.html

Ups, to upgrade :-\