Nie można dokończyć instalacji W7

Zaczęty przez Witcher72, 17 Wrzesień 2009, 11:46:40

Poprzedni wątek - Następny wątek

Witcher72

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Witam!
Mam problem podczas instalacji Windows 7 Ultimate (x86) 7600. Instalacja normalnie rusza, pliki systemowe się ładują, następuje moment restartu systemu i nic dalej się nie dzieje. System niby startuje, ale potem 5 minut jest czarny ekran i komputer się restartuje - tak się dzieje za każdym razem. Gdy próbuję uruchamiać w trybie awaryjnym to system się uruchamia i pojawia się komunikat - "System Windows nie może dokończyć instalacji w trybie awaryjnym. Aby kontynuować instalowanie systemu Windows, uruchom ponownie komputer". Czy wiecie co może być tego powodem?

Witcher72

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Dobra, już problem ogarnięty.
Miałem fabrycznie podkręcony sprzęt, musiałem po prostu ustawić wszystkie opcje na normal, by instalacja ruszyła.

Matrixx

Aktywny użytkownik
IP zapisane
mialem podobny probem ale ja go rozwiazalem zerowaniem dysku czyli wszystko do zera i na nowo partycje :P
Intel Core2 Duo E8400 3.0 Ghz; Asus P5Q PRO; A-DATA 4 GB RAM DDR2 800 Mhz;  Radeon HD 4850 IceQ 4 HIS 512 Mb; Enermax 626 W modu 82+; Antec Three Hundred Gamer

le_soir

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Cytat: Matrixx w 17 Wrzesień 2009, 20:11:41
mialem podobny probem ale ja go rozwiazalem zerowaniem dysku czyli wszystko do zera i na nowo partycje :P

czym zerowałeś dysk?

slp

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
kopiujesz wszystko na dysk zewnętrzny, pen drive, dvd, cd itp. potem podczas instalacji usuwasz wszystkie partycje i tworzysz je na nowo :P

pavaczek

*
Nowy użytkownik
IP zapisane