IE 8 PL dla Windows 7 skąd ??

Zaczęty przez mateusz2552, 25 Sierpień 2009, 14:30:06

Poprzedni wątek - Następny wątek

mateusz2552

**
Użytkownik
IP zapisane
Cześć mam mały problem potrzebuje IE 8 (pl najlepiej) pod siódemkę mam w tej chwili wersje Ultimate E a na niej nie ma tej kijowej przeglądarki ale jest ona mi niezbędna a w zasadzie jej silnik poniewaz jest w jakimś stopniu wykorzystywany przez komunikator Aqq który używam i czasem mi się wiesza. Jeśli ktoś może niech poda link do pliku z instalka. (Powtarzam szukałem i nie znalazłem).

michalus

Ekspert
IP zapisane
Cytat: mateusz2552 w 25 Sierpień 2009, 14:30:06
Cześć mam mały problem potrzebuje IE 8 (pl najlepiej) pod siódemkę mam w tej chwili wersje Ultimate E a na niej nie ma tej kijowej przeglądarki ale jest ona mi niezbędna a w zasadzie jej silnik poniewaz jest w jakimś stopniu wykorzystywany przez komunikator Aqq który używam i czasem mi się wiesza. Jeśli ktoś może niech poda link do pliku z instalka. (Powtarzam szukałem i nie znalazłem).
A strona Microsoftu?

mateusz2552

**
Użytkownik
IP zapisane
poważnie przejrzałem uwierz ze od ms zaczelem ale nie znalazłem wiec zwracam się o pomoc tu;)

dawidengler

Gość
IP zapisane

mateusz2552

**
Użytkownik
IP zapisane
tak dla odswierzenia tematu poinformuje dla posiadaczy w7 bez IE8 zeby nie szukali instalki wystarczy wejsc w Włącz/Wyłącz funkcje systemu Windows i w liscie funcji zaznaczyc ptaszkiem IE8 ;) pozdro